پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ مرداد ۱۳۸۸، ۱۳:۲۹

با همت شهرداری منطقه 18/

عملیات ساماندهی مسیر رودخانه کن در جنوب غرب تهران آغاز شد

عملیات ساماندهی مسیر رودخانه کن در جنوب غرب تهران آغاز شد

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه 18از آغاز طرح مطالعاتی به منظور ساماندهی مسیر رودخانه کن در محدوده جنوبغرب تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شهرام باقری" گفت : شهرداری منطقه18 از اواسط سال گذشته با مشارکت شرکت مشاور گزینه،طرح مطالعاتی را به منظور ساماندهی مسیر رودخانه کن آغاز کرده که با گذشت مدت زمانی کمتر از یکسال فاز نخست آن به پایان رسیده است.

وی هدف از اجرای این طرح را ایجاد منظری مناسب در ورودی آزادراه تهران به ساوه دانست و خاطر نشان کرد: با اجرای این طرح که در آن بر حفظ کیفیت طبیعی رودخانه و دره کن تأکید شده ، احداث یکی از بزرگترین مراکز تفرجگاهی و گردشگری پایتخت برای استفاده شهروندان نیز در دستور کار حوزه فنی و عمرانی شهرداری منطقه 18 قرارگرفته است.

کد خبر 931850

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha