به گزارش خبرگزاری مهر، "جعفر ربیعی" با بیان این مطلب افزود: در ماه مبارک رمضان هیچ تغییری در ساعات کاری مترو حاصل نشده و آغاز به کارمترو در روزهای غیر تعطیل ازساعت 5 و 30 دقیقه تا ساعت 30/22 خواهد بود اما با توجه به افزایش سفرهای عصرگاهی از 1 الی 2 ساعت قبل از اذان مترو تهران نیز در این ساعت با حداکثر ظرفیت خدمات رسانی خواهد کرد.
وی اظهارداشت: بر این اساس در ساعت پیک عصرگاهی و از 5/1 تا 2 ساعت پیش از اذان مغرب سرفاصله حرکت قطارها در خطوط یک و دو5/3 تا 4 دقیقه و در خط 5 مترو نیز سرفاصله قطارها 15 دقیقه خواهد بود.
ربیعی تصریح کرد: با تغییر ساعت کاری ادارت و سازمانها در ماه مبارک رمضان پیش بینی می شود شاهد ایجاد دو نیم پیک صبحگاهی درمترو باشیم که یک نیم پیک از ساعت 30/6 تا 8 و دیگری از 30/8 تا 30/9 صورت بگیرد که بر این اساس مشکلی در مترو به وجود نمی آید و مترو می تواند خدمات رسانی مناسبی را در این ایام داشته باشد.
مدیر عامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه در ادامه گفت: براساس برنامه ریزیهای صورت گرفته همچنین مقرر شده در هفته اول مهرماه مترو به صورت رایگان اقدام به جابه جایی دانش آموزان و دانشجویان کند تا عاملی تشویقی برای استفاده بیش تر این گروهها از مترو باشد.
نظر شما