به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، دکتر عبدالله جاسبی در پیامی در دومین کنفرانس ملی مهندسی برق و الکترونیک مهندسی برق به عنوان یکی از کلیدی ترین و کاربردی ترین رشته های مهندسی در توسعه کشور محسوب می داند و افزود: نفوذ این رشته در تمامی عرصه های اجتماعی، اقتصادی و علمی به گونه ای است که تصور زندگی بدون برق را برای هر فرد و جامعه ای غیرممکن می سازد، مهندسی برق با توجه به گرایشهای مختلف آن از دیر باز مورد توجه بوده و نیاز جامعه، باعث افزایش گرایشهای این رشته شده و جذب اکثر نخبگان را به همراه داشته است.
این پیام می افزاید: این توانمندی می تواند در رشد سریع و ارتقاء کیفیت علمی دانش آموختگان و آثار ارائه شده آنها بسیار موثر باشد، مهندسی برق از یکسو با ارتباطات متنوع و از جهتی در بحث اتوماسیون و کنترل در تامین توزیع و مصرف انرژی و از سوی دیگر با طراحی قطعات الکترونیک و مدلسازی مناسب به توسعه و پیشرفت علوم و تکنولوژی کمک شایانی کرده است.
وی برگزاری کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک می تواند فضای مناسب برای ارائه پژوهشها و ایجاد شرایط مناسب برای حل مشکلات علمی و صنعتی مربوطه و به خصوص گسترش مرزهای دانش باشد.
دبیر دومین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران افزود: در دو روز برگزاری این همایش علمی 595 مقاله به صورت سخنرانی و پوستر ارائه و بررسی می شود.
دکتر جواد روحانی تصریح کرد: در اولین کنفرانس مهندسی برق ایران در این شهرستان حدود 200 مقاله ارائه شده که تعداد مقاله های بررسی شده و مورد قبول هیئت علمی بررسی کنند 300 درصدی رشد داشته است.
وی خاطرنشان کرد: در این کنفرانس علمی حدود 300 نفر از شخصیت های علمی دانشگاهی و مراکز پژوهشی شرکت دارند.
نظر شما