به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، شهریار افندی زاده صبح پنجشنبه در بازدید از طرح ساخت پایانه مرزی مهران اظهار داشت: پایان مرزی مهران یکی از بزرگترین پایانه های مرزی کشور محسوب می شود که تاکنون برای ساخت این پایانه 160 میلیارد ریال اعتبار ملی و استانی هزینه شده است.
وی بیان داشت: این پایانه در چهار هزار و 500 متر مربع ساخته شده است و تاثیر بسزایی در تجارت و صادرات کالا، تزانزیت سوخت و تردد زوار دارد.
این مسئول با اشاره به اینکه ساخت این پروژه مهم و بزرگ در مراحل پایانی است، خاطرنشان کرد: با بهره برداری کامل از پایانه زمینه لازم برای خدمات بیشتر به تجار و زوار در این مرز فراهم می شود.
افندی زاده یادآور شد: هم اکنون 24 پایانه مرزی در کشور فعال هستند.
مرز بین المللی مهران یکی از امن ترین مرزهای زمینی کشور برای تردد زوار، صادرات کالا و ترنزیت سوخت است که روزانه بیش از دو هزار و 500 نفر زائر از این مرز عبور می کند.
استان ایلام دارای 420 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق است.
نظر شما