پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ مرداد ۱۳۸۸، ۱۴:۴۴

برگزاری جشنواره آواها و نغمه های آسمانی ارج نهادن به هنر دینی است

تبریز - خبرگزاری مهر: عضو خبرگان رهبری، برگزاری جشنواره تواشیح و سرود در تبریز را نشانه ارج نهادن به هنر دینی دانست.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، حجت الاسلام محمد تقی پورمحمدی ظهر پنجشنبه در مراسم اختتامیه جشنواره سراسری آواها و نغمه های آسمانی، برگزاری جشنواره سرود و تواشیح را بهترین نشانه بر ارزش گذاری به هنر دینی دانست.

وی اظهار داشت: نفس برگزاری این جشنواره بسیار مثبت بوده و برگزاری آن برای اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد آن هم در شهر تبریز بهترین فرصت برای معرفی افتخارات و مفاخر هنری و فرهنگی این شهر به جوانان مسجدی است.

پورمحمدی افزود: برگزاری جشنواره آواها و نغمه های آسمانی ویژه اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد یکی از نشانه های توجه به فعالیتهای هنری جوانان در مساجد بوده و تاثیر بسیار مثبتی بر فعالیتهای فرهنگی هنری در این مراکز خواهد داشت.

عضو خبرگان رهبری با توصیف کانونهای فرهنگی هنری مساجد به عنوان پایگاه دینی و هنری اظهار داشت: در کنار فعالیت پایگاه های مقاومت در مساجد تشکیل و فعالیت کانونهای فرهنگی هنری نیز به منظور بسترسازی برای فعالیتهای هنری جوانان و ارائه الگوی های فرهنگی مناسب به آنان ضروری است.

وی با بیان اینکه حضور جوانان برای تقویت مساجد و گسترش فرهنگ دینی ضروری است، یادآور شد: از این رو رفتار و برخورد مناسب متولیان مساجد از جمله مسئولان کانونهای فرهنگی هنری، هیئت امنای مساجد و حتی خادمین مساجد در جذب و نگهداشت جوانان بسیار مهم است.

کد خبر 932919

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha