پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ مرداد ۱۳۸۸، ۱۶:۵۷

تصادفات در مشهد سالانه 500 میلیارد تومان خسارت به همراه دارد

تصادفات در مشهد سالانه 500 میلیارد تومان خسارت به همراه دارد

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان حمل و ترافیک مشهد گفت: خسارات سالانه ناشی از تصادفات در مشهد 500 میلیارد تومان است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، مهدی امامی ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: طبق پیش ‌بینی برنامه چهارم توسعه، 75 درصد حمل و نقل درون شهری باید از طریق ناوگان حمل و نقل عمومی انجام شود که بر این اساس حدود 40 درصد از حمل و نقل و سفرها باید با ناوگان اتوبوسرانی، 20 درصد توسط سیستم تاکسیرانی و 15 درصد توسط شبکه حمل و نقل ریلی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه هم اکنون سهم اتوبوسرانی در حمل و نقل همگانی 30 درصد و سهم تاکسیرانی 23 درصد است، افزود: با راه ‌اندازی خط یک ناوگان قطار شهری و نیل به اهداف برنامه توسعه کشور بخش قابل توجهی از مشکلات ترافیکی کاهش می‌یابد.

این مسئول خاطرنشان کرد: با در نظر گرفتن تبعات اجتماعی و هزینه ‌های جانبی از قبیل از کار افتادگی و مشکلات روحی و روانی ناشی از آن، خسارات سالانه تصادفات در مشهد معادل 500 میلیارد تومان است و در صورتی که تردد وسایل نقلیه در شهر کاهش یابد، این هزینه ‌ها تا حد قابل توجهی کاهش خواهد یافت.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک مشهد یادآور شد: بر اساس مطالعات جامع حمل و نقل مشهد، این شهر به چهار خط قطار شهری نیاز دارد که خط اول آن با 100 درصد پیشرفت آماده بهره‌ برداری است و تنها نیازمند ناوگان ریلی هستیم همچنین کلنگ خط دوم قطار شهری نیز زده شده و هم اکنون عملیات احداث آن در حال اجراست.

کد خبر 932979

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha