به گزارش خبرنگار مهر در ساری، حمید محمدجعفری پیش از ظهر جمعه در مراسم روز پزشک و داروساز دانشگاه علوم پزشکی استان در ساری افزود: حدود هفت ماه از آخرین پرداختی ادارات بیمه گر به مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستانهای مازندران می گذرد.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مازندران با کمبود نقدینگی مواجه بوده و هنوز حقوق سال گذشته پزشکان خانواده استان را پرداخت نکرده است.
قائم مقام وزیر بهداشت با اشاره به اینکه از 14 هزار پرسنل دانشگاه حدود هزارو 500 نفر را پزشکان و داروسازان متخصص و فوق تخصص تشکیل می دهند، بیان کرد: بخش عمده خدمات حوزه بهداشت و درمان استان تحت فعالیت و کمک پزشکان و داروسازان مجرب صورت می گیرد.
محمد جعفری با بیان اینکه در سال گذشته در اثر فعالیت بهداشت و درمان استان پیشرفتهای قابل توجه ای در شاخصهای درمانی مازندران صورت گرفته است، یادآور شد: هم اکنون مازندران از نظر برخی شاخصهای اصلی سلامت با کشورهای توسعه یافته همخوانی و رقابت دارد.
وی با اعلام اینکه هم اکنون میزان مرگ و میر نوزدان در استان 9 در هزار است، افزود: این میانگین در جهان 13 در هزار بوده که شاخص خوبی است.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای پنجمین سال متوالی در ردیف دانشگاه های تیپ دو در تولید علم قرار گرفته است، افزود: با تصویب وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مازندران از سال جاری در بین دانشگاه های تیپ یک ارزیابی می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه امسال 200 دانشجو تحصیلات تکمیلی در دانشگاه شروع به تحصیل می کنند، بیان کرد: این دانشگاه در سال تحصیلی جدید در رشته های داروسازی هسته ای، داروسازی بالینی و شیمی دارویی در مقطع دکترا دانشجو خواهد داشت.
به گفته محمدجعفری، دانشگاه علوم پزشکی مازندران دومین دانشگاه کشور بوده که رشته داروسازی هسته ای در آن تدریس می شود.
وی با بیان اینکه سال گذشته بیمارستان سوانح سوختگی شهید زارع وارد فاز جدید عملیاتی شده است، افزود: این مرکز سوانح سوختگی شمال کشور که اکنون به استانداردها و تجهیزات روز پزشکی دنیا مجهز شده هفته دولت امسال به بهره برداری خواهد رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه پس از پیگیری 17 ساله دانشگاه، رشته دندانپزشکی از امسال در این دانشگاه دانشجو می پذیرد، گفت: با تخصیص اعتبارات اولیه برای ساخت دانشکده دندانپزشکی پیش بینی می شود این دانشگاه ظرف سال تحصیلی آینده ساخته و به بهره برداری برسد.
وی با اشاره به اینکه عملیات اجرایی بیمارستان 320 تختخوابی ساری آغاز شده است، گفت: پیش بینی می شود این بیمارستان ظرف سه سال آینده به بهره برداری برسد.
نظر شما