به گزارش خبرگزاري مهر ، روزنامه البيان امروز چهارشنبه در مطلبي تحت عنوان " قصاب زبان صلح نمي فهمد" نوشت : نمي دانيم در سايه وجود خون آشامي كه تنها با زبان زور سخن مي گويد و از ارتكاب جنايات و كشتار و ريختن خون مردم فلسطين روزانه هيچ ابايي ندارد، برقراري صلح امكان پذير است؟
اين روزنامه با بي خاصيت خواندن و بي نتيجه توصيف كردن نشست هاي كميته بين المللي صلح خاورميانه در سايه جنايات وحشيانه شارون و بي تفاوتي وي به قوانين بين الملل به علت حمايت هاي همه جانبه آمريكا نوشت : كميته بين المللي صلح خاورميانه به دنبال چه چيزي است نشست روز گذشته آنها در قدس اشغالي با چه هدفي بود ، در نشستي كه پيرامونش را بوي باروت و بمب و گلوله گرفته است كه شبانه روز بر مردم فلسطين مي بارد.
ازهنگامي كه شارون خون آشام طرح صلح نقشه راه را با شكست مواجه كرد، نشست هاي اين كميته به نشست هايي بي فايده و بي ارزش تبديل شده است.
حاكم رژيم صهيونيستي تنها به اين نكته بسنده نكرد بلكه طرح يكجانبه خود را در نوار غزه مطرح كرد.
بنابراين فايده نشست هاي كميته چهارجانبه چيست؟
شارون علنا و بارها گفته است هرگز با فلسطينيان گفتگو نخواهد كرد و هر كس او را تصديق نكند با جنايات و كشتار جديدي در شهرها و روستاهاي فلسطيني جواب آن را خواهد داد.
روز گذشته شارون درپاسخ به نشست كميته چهارجانبه به جلادان خود دستور داد در آن واحد به شهرهاي جنين، اردوگاه بيت عين الماء و بيت حانون ، شهر رفح در غزه و نابلس در كرانه باختري حملات همه جانبه اي انجام دهند .
اوج جنايات قاتلان صهيونيست درجنايت زشتي كه قربانيانش استاد دانشگاه فلسطين و فرزندش بود نظاميان شاروني درمقابل چشم خانواده ، اين استاد و فرزندش را تيرباران كردند .
نظاميان رژيم صهيونيستي با اطمينان از اينكه هيچ كس آنها را بازخواست نخواهد كرد، بلكه حتي به آنها پاداش هم خواهند داد به جنايات خود ادامه مي دهند.
جامعه بين الملل با كمال تاسف در قبال جنايات رژيم صيهونيستي عليه مردم فلسطين تنها به محكوميت بسنده مي كند و جز انتشار بيانيه هاي آرامبخش كار مهمي انجام نمي دهند.
همين سكوت جامعه بين الملل شارون را جري تر مي كند ، اگر واقعا عدالت بين المللي وجود داشت جاي اين جنايتكار پست زندان انفرادي تا ابدالدهر بود اما با كمال شرمندگي بايد گفت كه عدالت بين المللي با وتوي آمريكا دست و پا بسته شده است وتوي آمريكا به عنوان سلاح بازدارنده اسرائيل بر ضد هر كسي كه انديشه مجازات رژيم وحشي مسلك صهيونيست را در سربپروراند، بكار خواهد گرفت.
بار ديگر تكرار مي كنيم هيچ اميدي به تحقق صلح در سايه وجود شارون در راس قدرت رژيم اسرائيل نيست ، خون آشامي كه تنها به جنايات خود مباهات نمي كند بلكه به زرادخانه هسته اي اسرائيل افتخار مي كند كه روز گذشته به هنگام سفر البرادعي مدير كل آژانس بين الملل انرژي اتمي با وقاحت و غرور گفت: برنامه هسته اي ما ناشي از نيازهاي هسته اي استراتژيك ما به قدرت است.
اين است صلح به شيوه شارون ، او مي خواهد تمام منطقه را به كرنش وادارد و ساكنانش را با اشاره سلاح هاي كشتار جمعي تحقير و مرعوب كند، آيا ميتوانيم به برقراري صلح اميدوار باشيم كه همچنان يك توهم و سراب است.
نظر شما