مصطفی دولتی در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز با بیان اینکه از استاندار آذربایجان شرقی انتظار می رود به عنوان نماینده عالی دولت در استان، خصوصیات و ویژگی های رئیس جمهور را داشته باشد، اظهار داشت: شعار اصلی دولت مردمی بودن است و رئیس جمهور بر کابینه 70 میلیونی تاکید دارد و این انتظار که مدیران دولت در استان ها نیز چنین خصوصیاتی را دارا باشند انتظار زیادی نیست.
عضو گروه مشاوران جوان شهردار تبریز حضور استاندار و برخی از مدیران دستگا ههای اجرایی آذربایجان شرقی در بین توده مردم را اقدامی قابل تقدیر خواند ولی در عین حال گفت: این اقدامات در دولت های گذشته نیز بوده است اما در دولتی که خود را نوکر مردم می داند انتظار دیگری از مدیران می رود.
مصطفی دولتی ادعا کرد: متاسفانه هم اکنون برخی از مدیران آذربایجان شرقی نه تنها مردمی نیستند و از مردم می گریزند بلکه از کارکنان مجموعه تحت مدیریت خود نیز فاصله می گیرند و کمترین ارتباط ممکن را با آنها دارند.
وی اظهار امیدواری کرد: در دولت دهم مدیرانی که به شعارهای دولت اعتقاد و باور داشته و خود را از مردم بدانند، منصوب شوند.
نظر شما