پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ مرداد ۱۳۸۸، ۱۵:۱۰

آواره شدن 100 هزار نفر در یمن/ اعلام وضعیت بحرانی

آواره شدن 100 هزار نفر در یمن/ اعلام وضعیت بحرانی

صندوق کودکان سازمان ملل متحد در گزارشی از آواره شدن بیش از 100 هزار نفر در جرییان درگیریهای یمن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، صندوق کودکان سازمان ملل متحد با انتشار گزارشی اعلام کرد: در درگیریهای اخیر میان گروههای جدایی طلب و نیروهای دولتی در یمن بیش از 100 هزار نفر آواره شدند که بسیاری از آنها کودک هستند.

بر اساس این گزارش یونیسف نگرانی خود را در مورد بدتر شدن وضعیت در شمال یمن ابراز کرده و شرایط را در این کشور بحرانی توصیف کرد.

در همین رابطه کمیساریای عالی پناهندگان در ژنو خواستار اعلام آتش بس میان گروههای جدایی طلب و نیروهای دولتی شد تا از این طریق کارمندان امداد بتوانند کالاهای خود را به این ناحیه ارسال کنند.

درگیریهای اخیر میان گروههای جدایی طلب و نیروهای دولتی یک روز پس از آن صورت گرفت که فرماندار استان صعدا اعلام کرد تنها در صورت شکست شورشیان حالت فوق العاده پایان می یابد.

شبه نظامیان "حوتی" به فرقه "زیدی" که شاخه ای از شیعه است تعلق دارند. آنها خواستار بازپس گیری قدرت و روی کار آوردن حاکمان زیدی در یمن هستند که در سال 1962 در پی کودتای نظامی در این کشور قدرت خود را از دست دادند.

کد خبر 933910

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha