پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ شهریور ۱۳۸۸، ۹:۵۶

35 درصد درآمد تابستانی هالیوود از روزهای میان هفته حاصل شد

35 درصد درآمد تابستانی هالیوود از روزهای میان هفته حاصل شد

گیشه تابستانی هالیوود برای چند دهه با فروش فیلم‌ها در تعطیلات پایان هفته تعریف می‌شد، اما درآمد روزهای دوشنبه تا پنجشنبه سینماها در دو ماه ژوئن و ژوئیه در مقایسه با مدت مشابه سال 2008 هفت درصد رشد را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، ورایتی اعلام کرد شاید این یک رشد شگفت‌انگیز نباشد اما در شرایطی که اوضاع اقتصادی بسیاری از بخش‌های صنعت سرگرمی چندان خوب نیست، می‌تواند اتفاقی امیدوارکننده باشد. حتی فیلم‌هایی مثل "هری پاتر و شاهزاده دورگه" هم از اکران در روزهای میان هفته بسیار سود برده‌اند.

هری پاتر ششم در اکران ماه ژوئیه 143.5 میلیون دلار در روزهای میان هفته فروخت که در مقایسه با 139.3 میلیون دلار فروش آن در روزهای تعطیل پایان هفته اندکی رشد را نشان می‌دهد. این در حالی است که "هری پاتر و محفل ققنوس" دو تابستان پیش 138 میلیون دلار در وسط هفته فروخته بود و 154 میلیون دلار در روزهای تعطیل.

دو نوع فیلم هستند که بیش از سایر گونه‌های سینمایی از اکران میان هفته در مجتمع‌های سینمایی سود می‌برند: فیلم‌های خانوادگی و فیلم‌هایی با شخصیت‌های اصلی زن. "پیشنهاد" که از روز 19 ژوئیه اکران شد، 158 میلیون دلار در آمریکا فروخت که 37 درصد یا 59 میلیون دلار آن در روزهای دوشنبه تا پنجشنبه بود.

گرچه بسیاری از خانواده‌ها در دوران رکود اقتصادی معمولا از هزینه گردش و سرگرمی خود می‌کاهند، اما تابستان امسال آمار سینماروها رشدی قابل قبول داشت و وقتی بچه‌ها از مدرسه به خانه برمی‌گردند و والدین در تعطیلات هستند، سینما رفتن بسیار ارزانتر از یک سفر کوتاه به پارک‌های موضوعی یا ورزشگاهها است.

غیر از روزهای تابستانی درآمد گیشه سینماها از روزهای میان هفته معمولا حدود 30 درصد از درآمد کل هفته است. اما این آمار در تابستان امسال به 35 درصد رسید. یکی از علل این افزایش فروش تعداد زیاد تماشاگران در روزهای بلند تابستانی است که می‌توانند به فروش فیلم‌های کوچکتر در روزهای غیر تعطیل کمک کنند.

روز 14 اوت درام عاشقانه "همسر مسافر زمان" همزمان با اکشن "ناحیه 9" به نمایش درآمد که اولی در سه روز پایان هفته 19 میلیون دلار و دومی 35 میلیون دلار فروختند. اما فروش "همسر مسافر زمان" در روز سه‌شنبه هفت درصد بیش از دوشنبه بود و فروش "ناحیه 9" با 11 درصد کاهش مواجه شده بود.

"عصر یخبندان: ظهور دایناسورها" هم که تابستان امسال روی پرده سینماهای آمریکا و کانادا رفت، 45 درصد درآمد خود را مدیون روزهای میان هفته بود. اما قسمت اول همین فیلم انیمیشنی ماه مارس 2006 به نمایش درآمد و کمتر از 23 درصد درآمد مجموع آن از فروش در روزهای دوشنبه تا پنجشنبه بود.

گرچه هر دو فیلم در پایان اکران تقریبا به یک اندازه فروختند؛ 191 میلیون دلار برای "ظهور دایناسورها" و 195 میلیون دلار برای "عصر یخبندان: ذوب". فروش بین‌المللی "عصر یخبندان 2" بیش از 600 میلیون دلار شد که پرفروشترین فیلم سال 2009 است و فروش بین‌المللی "ذوب" به 460 میلیون دلار رسید.

کد خبر 934057

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha