پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱ شهریور ۱۳۸۸، ۹:۱۴

خباز:

خصوصی سازی صنعت خودرو با مدیریت دولتی میسر نمی شود

خصوصی سازی صنعت خودرو با مدیریت دولتی میسر نمی شود

مشهد - خبرگزاری مهر: مخبر کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: خصوصی سازی صنعت خودرو در کشور تنها به لحاظ مالی انجام شده در حالی که این امر با مدیریت دولتی مسیر نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد محمدرضا خباز شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران در مشهد در خصوص تحقق اصل 44 قانون اساسی تصریح کرد: در انتقال شرکتهای دولتی به مردم تنها جنبه مالی در نظر گرفته شده است در صورتی که مهمترین مسئله برای تحقق اهداف اصل 44 قانون اساسی جنبه مدیریتی آن است.

وی افزود: در عین حال که نباید حمایتهای دولت از این صنعت کم شود، به ایجاد مدیریت قاطع که سهامداران آن در تصمیم گیری نقش داشته باشند باید اهتمام شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا وی موافق واردات خودرو است، بیان داشت: این بحث بارها در مجلس مورد بررسی قرار گرفته اما آنچه مهم است واردات بی رویه و ظرف زمانی کوتاه منجر به بیکار شدن حدود 300 هزار کارگر شاغل این صنعت در کشور خواهد شد.

خباز ادامه داد: بستن مرزها هم کار درستی نیست زیرا صنعت خودرو را از رقابت در بازارهای جهانی باز می دارد.

وی گفت: باید به شرکتهای خودروساز پنج سال مهلت داده شود در عین حال از حمایتهای دولتی نیز برخوردار باشند و پس از گذشت این دوره اجازه واردات داده شود تا شرکتها در میدان رقابت خود را نشان دهند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: وقتی رقابت نباشد رشد و نوآوری اتفاق نمی افتد و مسلما شرکتهای ما در رقابت بازار موفق نخواهند بود.

خباز با اشاره به انحصار دولتی صنعت خودروسازی در کشور تاکید کرد: انحصار این صنعت در سالهای اولیه انقلاب منجر به هدر رفتن زحمات 30 ساله مدیران فنی و تحمیل هزینه های گزاف ارزی و مرارتهای بسیار مردم شد.

وی با اشاره به ورود صنعت خودرو به بورس از انتقال مالکیت این صنعت به سهامداران بخش خصوصی انتقاد کرد و افزود: تا مدیریت شرکتهای اقتصادی خصوصی نشود سیاستهای اصل 44 قانون اساسی میسر نخواهند شد.

کد خبر 934074

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha