به گزارش خبرنگار مهر در زاهدان، علی محمد آزاد ظهر یکشنبه با تبریک آغاز ماه مبارک رمضان و هفته دولت با اعلام این خبر، اظهار داشت: برای اجرای پروژه های یاد شده اعم از ملی و استانی نزدیک به سه هزار و 500 میلیارد ریال هزینه شده است.
استاندار سیستان و بلوچستان، افزود: 57 پروژه به بخش صنعت و تولید اختصاص دارد که در این رابطه تعدادی از متقاضیان مشغول کار خواهند شد.
وی اعلام کرد: 247 پروژه با 15 میلیارد و 501 میلیون ریال در بخش کشاورزی، دامداری و شیلاتی در هفته دولت در سیستان و بلوچستان به بهره برداری می رسد.
آزاد خاطرنشان کرد: 80 پروژه راهداری و راهسازی نیز با 353 میلیارد ریال اعتبار در سطح استان افتتاح خواهد شد.
استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه عنوان کرد: همچنین بهره برداری از 18 پروژه تأمین آب شرب با 80 میلیارد ریال اعتبار از دیگر برنامه های هفته دولت در استان است که بیش از دو هزار خانوار از آب آشامیدنی سالم بهره مند خواهند شد.
علی محمد آزاد، خاطر نشان کرد: بهره برداری از 210 پروژه آموزشی با 172 میلیارد ریال اعتبار، 24 پروژه امنیتی، برق رسانی با 118 روستا، 60 پروژه عمران شهری، 16 پروژه گردشگری و صنایع دستی، 48 پروژه بهداشتی و درمانی و 14 پروژه مربوط به رسانه ملی در گرامیداشت هفته دولت آغاز می شود.
نظر شما