پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ شهریور ۱۳۸۸، ۱۰:۰۹

صادق پورمهدی:

طرح مسکن مهر نباید در پیچ و خمهای اداری معطل بماند

طرح مسکن مهر نباید در پیچ و خمهای اداری معطل بماند

قزوین - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استانداری قزوین گفت: مدیران دستگاه های اجرایی نباید اجازه دهند اجرای طرح مسکن مهر در پیچ و خمهای اداری معطل بماند و طولانی شود.

به گزارش خبرنگار مهر در قزوین، محمد صادق پورمهدی شامگاه دوشنبه در جلسه مسکن مهر که با حضور نمایندگان تعاونی ‌ها در سالن جلسات معاونت عمرانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: سهمیه مسکن 99 ساله استان قزوین در فاز نخست 15 هزار واحد است که برای 15 هزار و 532 مورد قرارداد ساخت منعقد شده و 11 هزار و 703 واحد نیز پروانه گرفته اند و میزان پرداخت تسهیلات نیز سه میلیارد تومان بوده است.

وی افزود: در استان قزوین بیش از 85 درصد به نسبت واحد، پروانه دریافت شده است که در تعداد پروانه اخذ شده به نسبت واحد در مقایسه با سایر استانها از جایگاه بسیار خوبی برخوردار هستیم و این امر نشان می‌دهد که در تامین زمین مشکلات رفع شده است.

معاون امور عمرانی استاندار قزوین یادآور شد: با توجه به وضعیت موجود، تعاونی‌ها باید وارد عمل شده و نسبت به ساخت و ساز مسکن مهر اقدام کنند و دولت نیز باید در زمینه تامین خدمات زیربنایی کمک لازم را انجام دهد. 
 
پورمهدی بیان کرد: مدیران دستگاه‌ها باید توجه داشته باشند که به موضوع مسکن مهر اداری نگاه نکنند بلکه همه باید خود را نسبت به اجرای این پروژه مسئول دانسته و از این‌رو خواهشمندیم اجازه ندهید روند اجرای مسکن مهر با کارهای اداری عقب بیفتد.
 
وی عنوان کرد: لازم است در راستای اجرای این پروژه تعاونی‌ها برای دریافت برق موقت به اداره برق استان مراجعه کنند و دستگاه‌ها نیز برای ارائه خدمات زیربنایی فقط باید از تعاونی‌ها حق انشعاب اخذ کنند و نباید مبلغ دیگری گرفته شود بنابراین متقاضیان تنها باید حق انشعاب پرداخت کرده و بقیه هزینه‌ها در این بخش را دولت  پرداخت می ‌کند.

در ادامه رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان قزوین گفت: در حوزه اجرایی به صورت مستقیم 95 درصد کار توسط سازمان مسکن، اداره تعاون و ستاد انجام شده است و در این مرحله باید تعاونی‌ها برای ساخت مسکن مهر وارد عمل شوند.
 
نادر محمدزاده اعلام کرد: ساماندهی متقاضیان، کنترل، تأمین زمین، طراحی و هماهنگی با نظام مهندسی و شهرداری صورت گرفته و تمام مجموعه‌ها با تمام توان، کار را آغاز کرده اند و در شرایط کنونی تعاونی‌ها باید نسبت به اجرای این پروژه با جدیت اقدام کنند.

کد خبر 935394

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha