پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ شهریور ۱۳۸۸، ۲۰:۴۷

فوزی صلوخ:

هرگز با اسرائیل مذاکره نخواهیم کرد

هرگز با اسرائیل مذاکره نخواهیم کرد

وزیر امور خارجه لبنان تاکید کرد کشورش هرگز با رژیم صهیونیستی درباره بازگرداندن سرزمینهای اشغال شده خود مذاکره نمی کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه صهیونیستی هاآرتص، فوزی صلوخ روز گذشته در بیروت اعلام کرد بیروت هرگز برای بازگرداندن سرزمینهای اشغال شده خود توسط رژیم صهیونیستی با تل آویو مذاکره نخواهد کرد.

به گفته "فوزی صلوخ" لبنان آخرین کشور عربی خواهد بود که قرارداد صلح را با این رژیم امضا می کند.

وی تاکید کرد: بیروت هرگز مذاکره ای با اسرائیل چه به صورت مستقیم و چه به صورت غیرمستقیم انجام نخواهد داد.

وزیر امور خارجه لبنان در گفتگو با روزنامه "دیلی استار" لبنان خاطرنشان کرد : اسرائیل باید در دقایق نخست پس از صدور قطعنامه 1701 از سرزمینهای متعلق به لبنان عقب نشینی کرده و به مصوبات سازمان ملل متحد احترام می گذاشت.

فوزی صلوخ همچنین اظهارات شیمون پرز رئیس رژیم صهیونیستی درباره وجود 80 هزار موشک در دست جنبش حزب الله را کذب دانست و گفت : من نمی دانم او چطور موفق به شمارش این تعداد موشک شده است.

این مقام لبنانی در ادامه سخنان خود با اشاره به اظهارات دولت صهیونیستی درباره جلوگیری از جنگ با این کشور یاد آور شد اختلافات و درگیریهای موجود میان بیروت، تل آویو و دمشق را می توان از طریق مذاکره حل و فصل کرد.  

کد خبر 935413

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha