سیف الله دهکردی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز در مورد نتایج فولاد در سه هفته ابتدایی لیگ برتر فوتبال کشور گفت: هر تیمی که در فصل نقل و انتقالات دست به تغییرات اساسی می زند برای اینکه بازیکنان جدید آن با هم هماهنگ شوند نیاز به زمان دارد و فولاد هم از این قاعده مستثنی نیست و تیم به مرور، هماهنگ تر می شود. البته با اینکه شاید در هفته های اخیر، نتیجه لازم را نگرفته ایم ولی در عین حال حریف دست و پا بسته ای هم برای حریفان نبوده ایم.
دهکردی ادامه داد: لوکا بوناچیچ انسان متعصب و وظیفه شناسی است و به همین دلیل بود که او را به عنوان سرمربی برگزیدیم تا بازیکنان و تیم ما را به جایگاه بالاتری برساند.
مدیرعامل باشگاه فولاد در زمینه بازیکنان جذب شده این فصل فولاد هم گفت: ما در حد توان خود بازیکن جذب کردیم و اعتقادی هم به ولخرجی نداریم.
دهکردی همچنین گفت: با توجه به برنامه بلند مدتی که داریم به موفقیت های آینده فولاد ایمان داریم و به زودی شاهد روزهای خوب فولاد هم خواهیم بود.
مدیرعامل باشگاه فولاد در پایان ابراز امیدواری کرد که تیم فولاد خوزستان در رقابت های این فصل لیگ برتر فوتبال کشور به عنوان شایسته ای دست پیدا کند.
نظر شما