پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ شهریور ۱۳۸۸، ۱۳:۱۲

10 شهرک صنعتی جدید در آذربایجان غربی احداث می شود

10 شهرک صنعتی جدید در آذربایجان غربی احداث می شود

ارومیه - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شهرکهای صنعتی آذربایجان غربی گفت: امسال 10 شهرک صنعتی در بخشهای غیرمرکزی استان آذربایجان غربی احداث می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در ماکو، نادر صفرزاده پیش از ظهر سه شنبه در مراسم بهره برداری از کارخانه تولید نوارهای ملامین و پی.وی.سی در ماکو با اعلام این خبر اظهار داشت: این نواحی در بخشهای غیرمرکزی استان در حال مکان یابی است که در صورت مشخص شدن مکان مناسب شهرک صنعتی در این بخشها ایجاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه هم اکنون در تمام شهرستانهای استان شهرک صنعتی احداث شده است هدف از ایجاد این نواحی صنعتی را توسعه موزون صنعت در استان آذربایجان غربی اعلام کرد.

صفرزاده با اشاره به اینکه از مجموع 450 میلیارد ریال سرمایه گذاری در شهرکهای صنعتی استان 330 میلیارد ریال آن از محل اعتبارات ملی و استانی است، ادامه داد: از هزار و 600 قرارداد صنعتی در استان در حال حاضر 600 قرارداد صنعتی اجرا و به بهره برداری رسیده و در این واحدها برای 12 هزار نفر اشتغالزایی شده است.

مدیرعامل شهرکهای صنعتی آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: با تخصیص اعتبارات لازم و بهره برداری از هزار طرح صنعتی دیگر در شهرکهای صنعتی استان برای 20 هزار نفر دیگر فرصت  شغلی ایجاد خواهد شد.

کد خبر 935615

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha