مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی جوان کرج و مجری احداث این زمین در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: اولین زمین فوتبال ساحلی استاندارد کرج و استان تهران به زودی و با اتمام عملیات ماسه ریزی در مجموعه ورزشی انقلاب کرج به بهره برداری می رسد.
رضاخانی افزود: برای تکمیل و بهره برداری هرچه سریعتر از این فضای ورزشی باید شهرداری و فرمانداری به کمک اداره تربیت بدنی بیایند و تلاش می کنیم این زمین تا عید سعید فطر افتتاح و بهره برداری شود.
مدیر باشگاه جوان که تیمش امسال نماینده کرج در لیگ دسته اول فوتبال ساحلی کشور محسوب می شود در مورد این تیم اعلام کرد: با حمایتهای محمد محمودی رئیس هیئت فوتبال کرج مقرر شده است با استفاده از بازیکنان کمکی سایر باشگاه ها در رقابتها حاضر شویم.
وی بیان داشت: تمام تلاش ما ارتقا سطح فوتبال ساحلی در کرج است و بر این اساس زمین ساحلی با استانداردهای بین المللی در کرج در حال احداث می باشد.
این مسئول ادامه داد: در صورت بهر ه برداری از طرح مذکور، این زمین، زمین واجد شرایط برای برگزاری مسابقات ملی در استان تهران است و از این حیث بر زمینهای فوتبال ساحلی نفت تهران و ایران خودرو برتری دارد.
نظر شما