مهندس جواد شعرباف با اعلام اين مطلب در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري "مهر"، افزود: قطعا اجراي چنين طرحي از سوي شهرداري يعني اينكه آنها از منابع خود گذشته و به فكر مردم هستند و مي خواهند يك كار خير انجام دهند، اما اين راهش نيست.
وي در خصوص نقش دولت در اين ارتباط و نحوه حمايت از شهرداري براي به سرانجام رسيدن مساله ، اظهار داشت: ما معتقديم راهكار حمايت دولت در اين بين پرداخت وام به شهرداري است.
شعرباف در خصوص تخصيص اعتبار در قالب بودجه اي مشخص به شهرداري تهران گفت: مطمئن باشيد اگر دولت بخواهد چنين بودجه سنگيني را وارد تهران كند با مخالفت نمايندگان ديگر استانها در مجلس مواجه خواهد شد.
مجري بافت هاي فرسوده كشور افزود: بنده به عنوان يك مسئول كه نگاه عمومي به مسائل شهرداري و ساير بخش ها دارم ، مي گويم چنين پيشنهادي از سوي دولت هرگز در صحن مجلس به تصويب نخواهد رسيد و اين كمك بلاعوض به شهرداري تهران از سوي نمايندگان رد خواهد شد.
شعرباف به تخصيص وام هاي كم بهره و طولاني مدت اشاره و تصريح كرد: اگر اين اتفاق نيك رخ بدهد مي توان به احياي بافت هاي فرسوده اميدوار بود در غير اين صورت نبايد به اجراي اين قبيل برنامه ها دل خوش كرد.
وي با فرض اينكه دولت بخواهد سالانه رقمي بين 10 تا 15 ميليارد تومان را در اختيار شهرداري تهران قرار دهد تا بتواند در بافت هاي فرسوده هزينه نمايد ، افزود: با حجم اعتبار بالايي كه مورد نياز است با اين ارقام نمي توان مشكلات را حل كرد.
مجري طرح بافت هاي فرسوده كشور با اشاره به اين موضوع كه با در اختيار گذاردن 50 درصد تسهيلات بخش مسكن به شهرداري مي توان در اين كار موفق بود ، گفت: با اين اعتبار شهرداري مي تواند اقدام به خريد املاك واقع در بافت هاي فرسوده نموده و نسبت به آزاد كردن آنها براي در اختيار گذاشتن بخش خصوصي اميدوار باشد.
شعرباف افزود: اگر اين كار عملي شود املاك پس از ساخته شدن مجدد به افرادي كه در اين بافت ها ساكن بوده اند واگذار مي شود و مطمئن باشيد همه آحاد جامعه قادر به بازگشت وام هاي كم بهره و طويل المدت بانكي خواهند بود و هيچ مشكلي ندارند.
نظر شما