سرپرست گروه پریشاد با اعلام این خبر به خبرنگار مهر گفت: این کنسرت به مناسبت دهمین سال تاسیس گروه پریشاد و همچنین به نفع موسسه خیریه فیروزنیا و بانوان بی سرپرست برگزار خواهد شد.
پریچهر خلوتی در ادامه افزود: این برنامه در دستگاه های ماهور، چهار گاه و آواز اصفهان ساخته شده است که در بخش اول آن قطعاتی چون"داستان عشق"، "به تو هرگز نخواهم گفت"، " ای فروغ شب های من"، "ای یار من"، "در فکر تو بودم"، "نمی شه غصه ما رو تنها بزاره" و "رنگ ترکی" اجرا می شود.
خلوتی همچنین تصریح کرد: در قسمت دوم برنامه نیز قطعات"ای ایران" از ساخته های محمد سریر ،"بردی از یادم" از علی تجویدی، "انتظار" از فضل الله توکل ، "هوش آسمان را بردی" از انوشیروان روحانی،"دیشب نیاسودم" و "مادر" هر دو با شعر و آهنگی از خودم اجرا خواهد شد. در بین دو قسمت برنامه نیز گروه نمایشی کیشی پور برنامه ای از حرکات سماع برای مخاطبان اجرا می کند.
سرپرست گروه پریشاد با اشاره به اعضای گروه اش افزود: گروه پریشاد را در این اجرا نازی بخشایش(پیانو)، مینو قاسم پور(قانون)،نیوشا بریمانی (کمانچه)،نازنین پورثانی (تمبک و دف) و هیلا سیف پور(تار) و مینا(گیتا) همراهی می کنند.
نظر شما