پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ شهریور ۱۳۸۸، ۸:۵۴

با مخالفت شورای عالی کار ؛

افزایش 40 هزار تومانی بن غیرنقدی کارگران منتفی شد

افزایش 40 هزار تومانی بن غیرنقدی کارگران منتفی شد

عضو هیئت مدیره کانون شوراهای اسلامی کار اعلام کرد شورای عالی کار به دلیل بار مالی، طرح افزایش بن غیرنقدی ماهیانه کارگران از 100 به 500 هزار ریال را رد کرد.

علی دهقان کیا در گفتگو با مهر از پیشنهاد نمایندگان کارگران به دولت برای افزایش میزان بن غیرنقدی کارگران از 100 به 500 هزار ریال خبر داد و گفت: کانون شوراهای اسلامی کار استان تهران این پیشنهاد را به شورای عالی کار داده بود.

عضو هیئت مدیره کانون شوراهای اسلامی کار اظهار داشت: نمایندگان کارگران درصدد بودند که از این طریق قدرت خرید کارگران را در جهت جبران کسری حقوق و مزایا افزایش دهند.

دهقان کیا ادامه داد: متاسفانه این مساله به دلیل آنچه که از آن به عنوان بار مالی در پی امکان افزایش بن کارگری نام برده شد در شورای عالی کار امکان طرح پیدا نکرد.

پیشنهاد بن غیر نقدی به جای سهام

وی خاطر نشان کرد: پیشنهاد روشن کارگران این است که اگر دولت می خواهد به کارگران سهام عدالت بدهد بهتر است از طریق پرداخت کارت اعتباری ماهیانه صورت بگیرد.

این مقام مسئول کارگری تاکید کرد: اگر شورای عالی کار این مسئله را مورد بررسی قرار می داد کارگران می توانستند از بن غیرنقدی 500 هزار ریالی برخوردار شوند.

دهقان کیا مشکل چگونگی تامین بودجه بن غیرنقدی را دلیل عدم طرح پیشنهاد توسط شورای عالی کار در دولت و مجلس اعلام کرد.

حق مسکن و سنوات تغییری نمی کند

عضو هیئت مدیره کانون شوراهای اسلامی کار در زمینه تغییر قوانین مربوط به پرداخت سنوات و حق مسکن کارگران نیز با تاکید بر عدم تغییر در موارد ذکر شده، گفت: متاسفانه برنامه افزایش حق مسکن کارگری نیز به جایی نرسیده است.

کد خبر 936726

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha