پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ شهریور ۱۳۸۸، ۱۰:۲۷

برای حل اختلافات دو کشور ؛

دبیرکل ناتو امروز به یونان و ترکیه می رود

دبیرکل ناتو امروز به یونان و ترکیه می رود

"آندرس فوگ راسموسن" به منظور بررسی راههای حل و فصل اختلافات یونان و ترکیه امروز راهی این دو کشور می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) امروز پنجشنبه برای دیدار و گفتگو با مقامهای ترکیه و یونان پیرامون موارد اختلاف آنها به این دو کشور همسایه سفر می کند.

آندرس فوگ راسموسن همچنین قرار است امشب در ضیافت افطار "رجب طیب اردوغان" نخست وزیر ترکیه حضور یابد. این در حالی است که آنکارا بدلیل چاپ کاریکاتورهای ضد اسلامی در نشریات دانمارک از جمله مخالفان سرسخت انتخاب راسموسن به دبیرکلی ناتو بود.

پیش از این راسموسن در نخستین روز کاریش در دفتر ناتو در بروکسل گفت درصدد است تا هرچه سریع تر به یونان و ترکیه به عنوان دو عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی سفر کرده و اختلافات این دو کشور را درباره قبرس حل کند.

وی افزود: برای من اولویت این است تا موانعی را که سبب بروز تنش ها در مسئله قبرس شده بردارم و این مسئله ای است که در گفتگو با رهبران یونان و ترکیه در اواخر آگوست مورد بحث و بررسی  قرار خواهد گرفت.

کد خبر 936854

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha