پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ شهریور ۱۳۸۸، ۱۱:۱۴

یاقوتی به مهر خبر داد:

"شعر کرمانشاه" گردآوری شد

"شعر کرمانشاه" گردآوری شد

منصور یاقوتی از چاپ مجموعه‌ای از اشعار کلاسیک دست کم 60 شاعر کرمانشاهی در آینده نزدیک خبر داد.

منصور یاقوتی نویسنده و منتقد ادبی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به کتابهای در دست چاپش گفت: آخرین کتابی که نوشتن آن را به پایان رسانده‌ام، "بنیادهای داستان‌نویسی" است. این کتاب 140 صفحه‌ای در واقع مجموعه‌ای است از 12 مقاله درباره مسائل مرتبط با رمان و خصوصیات آن که البته هنوز آن را به ناشرش (اختران) نسپرده‌ام.

وی درباره انگیزه نوشتن این کتاب افزود: روزی جوانی پیشم آمد و می‌خواست رمان بنویسد بدون اینکه کوچکترین اطلاعی از جزئیات آن داشته باشد. در این زمینه در سطح کشور بسیار کار شده اما رمان به آن شکلی که باید در ایران جانیفتاده و ما فکر می‌کنیم که هر چیزی که حجیم و بزرگ باشد، رمان است و حتی برخی نویسندگان فکر می‌کنند، بیوگرافی هم نوعی رمان است.

یاقوتی اضافه کرد: کار دیگری که در دست انتشار دارم مجموعه‌ای از داستانهای نویسندگان مشهور جهان است که آنها را در کتابی با عنوان "یاقوتها و الماسها" ویراستاری کرده‌ام و قرار است انتشارات مروارید آنها را چاپ کند. مجموعه داستان دیگری هم دارم به نام "غروب حماسه" که درباره جنگ تحمیلی است و قرار است به همراه رمان "بن‌بست" توسط انشارات افراز منتشر شود.

وی از چاپ مجموعه شعری از آثار شاعران کرمانشاهی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: این مجموعه با عنوان "شعر کرمانشاه" آثار کلاسیک حدود 60 شاعر کرمانشاهی را شامل می‌شود که بیشتر این آثار غزل است. این کتاب را در آینده نزدیک به همراه مجموعه شعر خودم با عنوان "برف و کاج" به یک ناشر خواهم سپرد.

کد خبر 937099

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha