پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ شهریور ۱۳۸۸، ۱۱:۰۲

در گفتگو با مهر عنوان شد:

آموزش و پرورش نقشی در تولید محصولات دانش آموزی ندارد

آموزش و پرورش نقشی در تولید محصولات دانش آموزی ندارد

یک کارشناش امور مشاوره درباره تولید محصولات فرهنگی مربوط به دانش آموزان گفت: آموزش و پرورش هیچ نقشی در این زمینه ندارد.

عزت الله فولادی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: متاسفانه این موضوع سالهاست که به عناوین مختلف در کشور مطرح می شود و مسئولان فرهنگی و آموزشی نسبت به آن بی توجه هستند.

سرپرست سابق دفتر امور مشاوره وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه موضوعات فرهنگی بسیار پیچیده است و نیاز به همفکری و هماهنگی دارد، افزود: در طول سالهای گذشته هیچگاه مسئولان فرهنگی و آموزشی کشور دور یک میز ننشسته اند تا در این باره چاره اندیشی کنند و نقشه جامع و واحدی را که نقش هر یک از نهادها در آن مشخص باشد، ارائه دهند.

این اظهارات در حالی از سوی فولادی مطرح می شود که کارشناسان آموزشی برآنند که عناصر و شخصیتهای کارتونی سالهاست که میهمان لباس و وسایل التحریر دانش آموزان است. شخصیتهایی که بسته به شرایط جامعه تغییر می کنند و جای خود را به دیگری می دهند.

با این همه قریب به اکثر جامعه شناسان و کارشناسان امور اجتماعی نیک می دانند نبود مهندسی فرهنگی و فقدان جامعیت و انسجام مدیریت فرهنگی و اجتماعی در این سرزمین از آغاز ایام مواجه با فرهنگ و تمدن غرب ما را با این چالش برنده و خاموش روبرو کرده است.

 در طول سالهای گذشته هیچ گاه مسئولان فرهنگی و آموزشی کشور دور یک میز ننشسته اند تا در این باره چاره اندیشی کنند و نقشه جامع و واحدی را که نقش هر یک از نهادها در آن مشخص باشد، ارائه دهند

عزت الله فولادی

این کارشناس امور مشاوره وزارت آموزش و پرورش درباره نقش والدین در تهیه این وسایل نیز گفت: موضوعی که می توان در این باره مطرح کرد این است که ما چه نقشی را می توانیم برای مصرف کننده در این عرصه قائل شویم؟ آیا می توانیم او را وادار کنیم که همه فروشگاهها را بگردد تا یک دفتر یا کیف با طرح مناسب پیدا کند وقتی که همه بازار به این اپیدمی دچار شده است. مگر آنها چقدر می توانند وقت و پول در این باره هزینه کنند. والدین ترجیح می دهند آنچه را که در دسترسشان هست، بخرند و به تاثیرات آن فکر نمی کنند.

فولادی با تاکید بر اینکه بسیاری از والدین از تاثیرات این طرحها و تصاویر آگاهی ندارند، ادامه داد: اگرچه اطلاع رسانی در این بخش به والدین مهم است اما از آن مهمتر دادن آگاهی به تولیدکنندگان بخش داخلی است که سرچشمه طراحی و تولید عمده این لوازم و وسایل هستند.

سرپرست سابق دفتر امور مشاوره وزارت آموزش و پرورش تدوین یک برنامه جامع در زمینه تولید وسایل آموزشی و حتی بازی برای کودکان و نوجوانان را یک حلقه مفقوده دانست و گفت: متاسفانه در برخورد با مسائل فرهنگی عادت کرده ایم که به معلول نگاه کرده و علل و عوامل را رها کنیم.

یکی از عرضه کنندگان لوازم التحریر در بازار در این باره می گوید: هر سال تولید کنندگان لوازم التحریر در داخل کشور بازاریابی می کنند و طبق همان کیف، دفتر، جلد دفتر، مداد و برچسب و جامدادی و... تولید می کنند.

فولادی تصریح کرد: باید چارچوبها و قوانینی را برای تولیدکنندگان که تاثیر بالایی در این زمینه دارند، قرار بدهیم و حتی به آموزش آنها بپردازیم.

این کارشناس امور مشاوره خاطرنشان کرد: تا زمانی که مسئولان آموزشی و فرهنگی دور هم جمع نشوند و برای این موضوع چاره اندیشی نکنند نمی توان برنامه یا ایده ای در این زمینه ارائه داد. 

کد خبر 937696

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha