پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ شهریور ۱۳۸۸، ۱۳:۵۸

زندگی و معنای آن از دیدگاه مولوی بررسی می‌شود

زندگی و معنای آن از دیدگاه مولوی بررسی می‌شود

برنامه "معنای زندگی" شبکه چهارم سیما امشب و فرداشب اختصاص به بررسی موضوع معنای زندگی دارد که دکتر محمد بقایی (ماکان) مبتنی بر آرای مولوی و اقبال بدان می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری مهر، امشب و فردا شب از ساعت 19 تا 20 در شبکه چهارم سیما برنامه‌ای باعنوان معنای زندگی بر اساس دیدگاههای جلال الدین مولوی و علامه اقبال لاهوری بر روی آنتن می‌رود.

در این برنامه دکتر محمد بقایی (ماکان) اقبال‌پژوه معاصر سخن می‌گوید. برنامه معنای زندگی در صدد است برخی از وجوه بحث مهم معنا در جهان قدیم و جدید را برجسته کند.

کد خبر 937928

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha