پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ شهریور ۱۳۸۸، ۱۲:۲۷

انتقال محدوده غرب مشهد به شهرستانهای اطراف نگران کننده است

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس شورای اسلامی مشهد گفت: نگرانی اصلی شورای شهر و شهرداری تلاش عده ای برای انتقال محدوده غرب مشهد به شهرستانهای همجوار و اطراف است.

محمد طباطبایی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: شهرک غرب مشهد که شامل منطقه الهیه و امامیه است طبق تصمیمات عده ای از نمایندگان غیر مشهدی و بر اساس نظر اعضای تقسیمات کشور بناست به منطقه شاندیز و طرقبه منتقل شود.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: اگر این طرح اجرایی شود، شاهد اتفاقات ناگواری در مشهد خواهیم بود که از جمله آن محدوده و بسته شدن شهر است.

وی در رابطه با علت نگرانی از اجرای این طرح گفت: برای توسعه شهر مشهد به این اراضی نیاز داریم علاوه بر این بخش اعظم کمربند مشهد که تفرجگاه شهروندان است و شهرداری برای حفاظت آنها سرمایه گذاری زیادی کرده است از محدوده خارج می گردد.

طباطبایی از استاندار، فرماندار و نمایندگان مشهد خواستار همکاری و پیگیری این مساله شد و گفت: در سال گذشته نیز این مساله مطرح شد که با تلاش ها و پیگیری ها از طریق وزارت کشور و کارشناسان منتفی شد.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد اظهار امیدواری کرد که با سرعت محدوده شهر علامتگذاری و اطلاع رسانی شده تا همه از این اقدام خوب بهره مند گردند و جلوی بسیاری از فرصت طلبیها و زمین خواریها گرفته شود.

نخستین نقطه تعیین محدوده شهر مشهد امروز با حضور مسئولان شهرداری و شورای شهر در ابتدای جاده قوچان علامتگذاری شد.

 

کد خبر 937976

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha