به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، آیت الله محسن مجتهد شبستری ظهر شنبه در جمع مسئولان ستاد دیه آذربایجان شرقی گفت: پرداخت دیون زندانیانی را که به دلیل بدهی مالی گرفتار هستند وظیفه اجتماعی است.
وی تصریح کرد: رسیدگی به مشکلات گرفتاران و نیازمندان علاوه بر ارج و قرب الهی، از بروز آسیب های اجتماعی ناشی از فقر پیش گیری می کند.
امام جمعه تبریز، ادای دین را جزو مصارف زکات عنوان کرد و گفت: در خصوص استفاده از زکات مال و زکات فطر برای آزادی زندانیان غیر عمد منعی وجود ندارد.
وی با اشاره به برکات ماه مبارک رمضان اظهار داشت: این ماه در عین حال که بهار قرآن و فرصت مناسبی برای عبادت و توبه به درگاه باری تعالی است، موعد احسان و انفاق و ادای حقوق اجتماعی است .
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه در ادعیه مخصوص این ماه هم بر ادای دین و آزادی اسرا تاکید شده ، اظهارداشت: عمل به ادعیه موجب اجابت آنها می شود .
مدیر عامل ستاد دیه آذربایجان شرقی نیز در این نشست از برگزاری جشن گلریزان به منظور آزادسازی زندانیان همزمان با سالروز ولادت کریمه اهل بیت علیها السلام امام حسن مجتبی (ع)در 15 ماه مبارک رمضان خبرداد .
حجت الاسلام حسین نوبری اعلام کرد: حدود 20 میلیارد ریال برای آزادی 120 زندانی جرایم غیرعمد استان که به علت دیون مالی گرفتار شده اند نیاز است.
وی اظهار امیدوای کرد: با شرکت گسترده خیران و نیکوکاران استان در جشن گلریزان موجبات بازگشت این افراد به جمع خانواده هایشان فراهم شود.
نظر شما