به گزارش خبرنگار مهر در کرج، سردار علیرضا اکبرشاهی ظهر شنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران با اعلام شناسایی یک باند تهیه و توزیع مواد مخدر در ورودی استان تهران اظهار داشت: در اوایل شهریورماه جاری ماموران مبارزه به مواد مخدر نیروی انتظامی استان تهران طی مشکوک شدن به یک دستگاه تریلر و پژو 405، پس از متوقف ساختن آنها به بازرسی داخل تریلر که حاوی بار لوازم خانگی بود، پرداختند که متوجه جاسازی مواد مخدر در داخل یخچالهای موجود شدند.
وی افزود: طی بررسیها مشخص شد که این باند از مرز شرقی کشور به سمت استان تهران در حرکت بودند که تمامی محموله مواد مخدر را به شهر ری انتقال دهند که موفق به این کار نشدند.
این مسئول خاطرنشان کرد: پلیس مبارزه با مواد مخدر استان تهران از اسفندماه سال گذشته در پی شناسایی باندهای مواد مخدر بود که در این راستا این باند به همراه سه نفر از اعضای آن در یک علمیات غافل گیرانه شناسایی شذ.
اکبرشاهی بیان داشت: در بار این تریلر سه هزار و 800 کیلوگرم انواع مواد مخدر به تفکیک هزار و 517 کیلوگرم تریاک، 202 کیلوگرم حشیش، 20 کیلو و 800 گرم کراک و 81 کیلو و 40 گرم مرفین جاسازی شده یود که ماموران آنها را کشف و به ستاد فرماندهی استان تهران انتقال دادند.
رئیس پلیس استان تهران ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 13.5 تن انواع مواد مخدر در سطح شهرستانهای این استان کشف و ضبط شده که در این راستا 43 باند و هشت هزار و 900 نفر از افراد مهم و تاثیرگذار در امر توزیع و قاچاق شناسایی و منهدم شدند.
وی عنوان کرد: از هشت هزار و 900 فرد دستگیر شده 478 نفر قاچاقچی و مابقی توزیع کننده و نگه دارنده مواد مخدر بودند.
کشف 53 میلیارد ریال انوع کالای قاچاق در استان تهران
این مسئول یادآور شد: همچنین طی پنج ماهه امسال 108 دستگاه خودرو سبک و سنگین، موتور سیکلت و چهار قبضه سلاح جنگی کشف و ضبط شده است.
اکبرشاهی متذکر شد: طی این مدت 53 میلیارد ریال انواع کالای قاچاق در سطح استان تهران کشف شده که در مقایسه با سال گذشته افزایش کشفیات در این بخش 51 درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به نزدکی آغاز سال تحصیلی جدید اعلام کرد: برای مهرماه و آغاز سال تحصیلی جدید تمامی تدابیر از جمله راه ها و سرویسهای مدارس از سوی پلیس استان تهران اندیشیده شده است.
نظر شما