پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۷ شهریور ۱۳۸۸، ۱۶:۰۵

برای تنش زدایی؛

داود اوغلو راهی عراق و سوریه می شود

داود اوغلو راهی عراق و سوریه می شود

در پی اقدام اخیر عراق و سوریه مبنی بر فراخواندن سفیران خود، وزیر خارجه ترکیه برای تنش زدایی به این دو کشور سفر می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، وزارت امور خارجه ترکیه در بیانیه ای اعلام کرد که در پی انفجارهای خونین بغداد و اقدام اخیر عراق و سوریه مبنی بر فراخواندن سفیران خود، احمد داود اوغلو برای ایجاد آشتی و تنش زدایی میان دو کشور راهی بغداد و دمشق می شود.

داود اوغلو در سفر به دمشق و بغداد با بشار اسد رئیس جمهور و ولید المعلم وزیر امور خارجه سوریه و نیز نوری المالکی نخست وزیر و هوشیار زیباری همتای عراقی خود دیدار خواهد کرد.

وزیر امور خارجه ترکیه در این دیدارها از دیدگاه طرف های عراقی و سوری درباره انفجارهای خونین بغداد آگاه خواهد شد.

به زمان این سفر اشاره ای نشده است.

خاطرنشان می شود که در پی انفجارهای خونین بغداد، عراق از مسئولان سوری خواست که افراد تحت تعقیب این کشور در اراضی سوریه را تحویل دهند. بغداد سپس سفیر خود را در دمشق فراخواند و سوریه نیز در واکنش به این امر اقدام مشابه را انجام داد.

گفتنی است در انفجارهای 19 آگوست گذشته (28 مرداد) در بغداد دستکم 95 نفر کشته و 600 تن زخمی شدند. این انفجارها که در برابر وزارت دارایی و خارجه عراق در منطقه الخضرا رخ داد، خونین ترین روز عراق را در 18 ماه گذشته رقم زد.

کد خبر 938071

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha