پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ شهریور ۱۳۸۸، ۱۳:۳۲

30 واحد آموزشی و نماز خانه در گلستان به بهره برداری رسید

30 واحد آموزشی و نماز خانه در گلستان به بهره برداری رسید

گرگان - خبرگزاری مهر: همزمان با هفته دولت 30 طرح آموزشی و نمازخانه مدارس در سه شهرستان استان گلستان به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس گلستان در این زمینه به خبرنگار مهر در گرگان افزود: در ایام هفته دولت و مهرماه سال جارى 13 واحد آموزشى و نمازخانه در شهرستان گرگان به بهره بردارى رسید که از این تعداد هفت پروژه نمازخانه، چهار پروژه واحد آموزشى با 38 کلاس درس و دو واحد کارگاه آموزشى است.

قربانعلی شیرزاد افزود: زیربناى مجموع این 13 پروژه، هشت هزار و 508 متر مربع بوده که با هزینه اى بالغ بر30 میلیارد و 160 میلیون ریال احداث شده است.

وی اظهار داشت: همچنین 12 واحد آموزشى و نمازخانه با زیربناى 11 هزار و 539 متر مربع و اعتبارى بالغ بر42 هزار و 240 میلیون ریال در شهرستان گنبد کاووس به صورت متمرکز افتتاح شد.

وی خاطرنشان کرد: از مجموع 12 پروژه مذکور هشت پروژه با 59 کلاس درس واحد آموزشى بوده و چهار پروژه دیگر نمازخانه مدارس است باشد که در هفته دولت و مهرماه سال جارى به یهره بردارى مى رسد.

شیرزاد از افتتاح پنج  واحد آموزشى و نمازخانه در شهرستان کردکوى خبر داد و گفت: در این شهرستان دو واحد آموزشى با 11 کلاس درس و سه باب نمازخانه  با دو هزار و 623  متر مربع زیربنا و اعتبارى بالغ بر نه میلیارد و 810 میلیون ریال احداث و به بهره بردارى رسید.
                         
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس گلستان بیان داشت: از سال 84 تا شش ماهه اول 88 حدود 55 پروژه با 232 کلاس درس و 46 هزار و 52 مترمربع زیربنا با هزینه اى بالغ بر 145 میلیارد و 294 میلیون ریال در شهرستان گرگان احداث شد.

وی یادآورشد: همچنین در این مدت 21 پروژه با 73 کلاس درس و 15 هزار و 982 مترمربع زیربنا با هزینه اى بالغ بر 48 میلیارد و 443 میلیون ریال در شهرستان کردکوى احداث شده است.

شیرزاد بیان داشت: از سال 84 تا شش ماهه اول 88 حدود  67 پروژه با 270 کلاس درس و 39 هزار و 90 مترمربع زیربنا و هزینه اى بالغ بر 124 میلیارد و 117 میلیون ریال در شهرستان گنبد کاووس احداث شد.

کد خبر 938274

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha