سردار حسین ساجدی نیا در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با وجود تذکرات مکرر پلیس و دستگاههای مربوطه مبنی بر خطرناک بودن شنا در مناطق ممنوعه باز شاهد آن بودیم که عده ای اقدام به شنا در این مناطق کردند که متاسفانه دچار حادثه شدند.
این اظهارات در حالی از سوی سردار ساجدی نیا مطرح می شود که چندی پیش رئیس سازمان امداد و نجات کشور به خبرنگار مهر گفته بود: از زمان آغاز طرح سالم سازی دریا در سال جاری تا هفته ابتدایی مرداد ماه، ناجیان غریق سازمان امداد و نجات کشور 336 نفر از هموطنان را از غرق شدن نجات دادند.
معاون عملیات نیروی انتظامی کشور با اعلام اینکه شنا در دریای خزر فقط در مناطقی که طرح سالم سازی دریا اجرا می شود امکانپذیر است گفت: در این مناطق بستر دریا برای شنا آماده سازی شده است.
این در حالی است که بر اساس اعلام سازمان پزشکی قانونی در تیر امسال در چهار استان مازندران، گیلان، خوزستان و گلستان، 98 نفر از هموطنان بر اثر غرق شدگی جان خود را از دست دادند.
نظر شما