پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۸ شهریور ۱۳۸۸، ۱۱:۵۸

پلیس راه راهور ناجا:

محور اسلام آباد - ایلام دوشنبه و چهارشنبه مسدود است

پلیس راهور ناجا اعلام کرد: محور اسلام آباد - ایلام در استانهای کرمانشاه و ایلام از ساعت 9 الی 15 روز دوشنبه و چهارشنبه نهم و 11 شهریورماه 1388 به علت انجام عملیات تعریض، بهسازی و حذف نقطه پرحادثه گردنه قلاجه مسدود می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، پلیس راه راهور ناجا در ادامه اطلاعیه خود آورده است: بر این اساس به کلیه رانندگان وسایل نقلیه که قصد عبور از این محور را دارند توصیه می شود در هنگام انسداد مسیر مذکور ضمن رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی از طریق محور اسلام آباد - پل سیمره - ایلام و یا اسلام آباد - سرمست- حیدریه - ایوان - ایلام و بالعکس تردد کنند.

ضمنا پلیس راه با شماره تلفن 82255555 (10 خط) به صورت شبانه روزی پاسخگوی وضعیت راه های کشور و امدادرسانی احتمالی به هموطنان است.

کد خبر 938356

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha