به گزارش خبرگزاری مهر، این کتاب دیدگاههای نویسنده را در موضوعات مکان، زمان، صورت و ماده در فیزیک ارسطو مورد توجه قرار میدهد.
کتاب مجموعهای است از 10 مقاله بوستاک درباره مکان، زمان، صورت و ماده در فیزیک ارسطو که 4 مقاله از آن برای اولین بار است که در این مجموعه به چاپ رسیده است.
پنج مقاله اول این مجموعه که به مفهوم صورت و ماده میپردازد، به اولین کتاب ارسطو درباره فیزیک اشاره میکند.
مقالات بعدی این مجموعه که به مفهوم صورت و ماده میپردازد به اولین کتاب ارسطو درباره فیزیک اشاره میکند.
مقالات بعدی این مجموعه صورت و ماده را در کتاب دیگر فیزیک ارسطو مورد بررسی قرار میدهد. در این مقالات مفاهیمی چون نامحدود بودن، مکان، زمان و پیوستگی مورد بررسی قرار گرفته است.
بوستاک معتقد است که دیدگاه ارسطو درباره این موضوعات دلبستگی واقعی او به شمار میرود که از موضوعات ماده، صورت و جوهر مستقل است.
نویسنده در این کتاب به مباحث و تفسیرهای گوناگونی که در مورد این مفاهیم در نزد ارسطو صورت گرفته پاسخ میدهد.
نویسنده کتاب، دیوید بوستاک استاد دانشگاه آکسفورد است.
ارسطو با انتقاد از فرضیه مثل (Idea) فلسفه خود را آغاز میکند. او معتقد است حقایق قابل ادراک وجود ندارند آنچه وجود دارد مثال نیست بلکه خرد و جزئی است.
ارسطو معتقد است: "علم جز بر کلیات تعلق نمیگیرد". به اعتقاد او ما هنگامی میتوانیم درباره اشیاء قضاوت کنیم که نوع و جنس را بهتر بشناسیم.
تعیین قواعدی که حافظ روابط صحیح قضایای کلی با قضایای جزئی و شخصی باشد خاص منطقی است که هیچکس بهتر از ارسطو درباره آن تحقیق نکردهاست.
ارسطو را میتوان از نخستین فیلسوفان تحلیلی دانست. وی همچنین واضع منطق نیز هست. او با در نظر گرفتن زمین در مرکز گیتی و قرار دادن فلکهای مختلف برای اجرام آسمانی (مثلاً فلک خورشید، فلک ثوابت و...) الگویی از جهان را برای هم روزگاران خود ترسیم کرد.
نظر شما