پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ شهریور ۱۳۸۸، ۱۵:۳۷

فرهادی:

عمل به قانون مسئولان در ادارات از جعل اسناد و اوراق پیشگیری می کند

عمل به قانون مسئولان در ادارات از جعل اسناد و اوراق پیشگیری می کند

استان تهران - خبرگزاری مهر: دادستان کرج گفت: به کار گیری پرسنل غیررسمی، عدم توجه به سلسله مراحل اداری، حرفه ای بودن جاعلان و بی دقتی مدیران و تخطی از قانون جعل را به یک اصل در نظام اداری تبدیل کرده که باید از شیوع بیشتر آن پیشگیری کرد.

علی فرهادی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: مدیران ادارت موظفند مسائلی را که به دستگاه اداری آسیب می زند به قوه قضاییه اعلام کنند و عمل نکردن به قانون در این خصوص خسارت بسیاری را به ادارات تحمیل می کند.

وی افزود: قرار گرفتن پرسنل روزمزد و شرکتی در پست های حساس و بی دقتی برخی از این افراد همراه با حرفه ای بودن برخی جاعلان اسناد و اوراق، امنیت دستگاههای اداری را با اختلال مواجه می کند.

مدیران باید در تشخیص اصل بودن اوراق و مدارک دقت کنند

فرهادی بیان داشت: مدیران ادارات باید در خصوص تشخیص اصل یا جعلی بودن اوراق و اسناد دقت و هوشیاری بیشتری به خرج دهند و به سلسه مراحل اداری و دستور مقامات بر روی نامه ها و اوراق توجه بیشتری کنند.

این مسئول عنوان کرد: در حال حاضر عدم توجه مدیران به هویت افراد و اختلاص در شعب برخی بانکها که ناشی از تخلفات پرسنل و تبانی برخی مدیران است پس از آشکار شدن فساد مالی صورت گرفته، سیمای بد و بی اعتمادی را در شهر برای شهروندان به دنبال داشته است.

باید از اقدامات صوری برای اخذ وام پیشگیری کرد

فرهادی خاطرنشان کرد: بسیاری از کارها در ادارات در حال حاضر به شکل سوری انجام می شود و به طور مثال در هنگام دریافت وام بنگاه های زودبازده اقتصادی افراد با راه اندازی کارگاهی سوری و ثبت موقت نام برخی افراد به عنوان پرسنل و گاهی خرید یک دستگاه مستعمل اقدام به دریافت وام و سودجویی های کلان در این خصوص می کنند.

وی با تاکید بر اینکه متاسفانه سوری کاری مبنای کار برخی افراد قرار گرفته است خاطرنشان کرد: مدیران باید با عمل به قانون و دقت و هوشیاری لازم از ایجاد این قبیل ترفندها در نظام اداری پیشگیری کنند.

دادستان کرج یادآور شد: حذف روش دستی در مکاتبات اداری یکی از راهکاری پیشگیری از جعل و تخطی از قانون و سوری کاری است که باید با اهتمام جدی مدیران و در راستای حرکت دولت الکترونیک به طور کامل تحقق یابد.

فرهادی در پایان جعل مدارک آموزشی، گواهینامه رانندگی، گواهی پایان خدمت، اسناد املاک، اسناد قضایی و تجاری و ... را از شایع ترین موارد جعل اوراق و اسناد برشمرد.

کد خبر 938457

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha