پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۸ شهریور ۱۳۸۸، ۱۵:۴۷

جواد زاده خبر داد:

مخالفت با افزایش تعداد طبقات مسکن مهر در سمنان

مخالفت با افزایش تعداد طبقات مسکن مهر در سمنان

سمنان - خبرگزاری مهر: مدیر کل تعاون استان سمنان گفت: رئیس جمهور با ساخت مسکن مهر سمنان در هفت تا 9 طبقه مخالفت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، رضا علی جواد زاده پیش از ظهر یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در سمنان در آستانه هفته تعاون گفت: علت مخالفت رئیس جمهوری تعداد طبقات مسکن مهر در سمنان بوده است که باعث تغییر در نقشه ها و تاخیر در شروع کار شده بود.

وی با اشاره به اینکه با دستور رئیس جمهور تعداد طبقات مسکن مهر سمنان چهار طبقه رو پیلوت ساخته می شود، گفت: ساخت یک هزار و 300 واحد مسکن مهر در استان سمنان آغاز شده است.

به گفته وی، تعاونی های مسکن مهر در استان سمنان 36 هزار نفر عضو دارند که از این تعداد 13 هزار و 200 نفر دارای شرایط کامل هستند.

مدیر کل تعاون استان سمنان با بیان اینکه بیش از 10 هزار نفر برای دریافت زمین معرفی شده اند، گفت: در سمنان هفت هزار نفر متقاضی مسکن مهر دارای شرایط هستند که از این تعداد پنج هزار و 300 نفر زمین دریافت کرده اند.

جوادزاده با اشاره به اینکه با دریافت جواز ساخت احداث واحدهای مسکونی مهر در سمنان به زودی آغاز می شود، گفت: در این استان 210 تعاونی مسکن مهر فعال است.

کد خبر 938556

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha