پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ شهریور ۱۳۸۸، ۱۴:۱۳

پیشرفت فیزیکی طرحهای سازمان میراث فرهنگی گیلان بررسی شد

پیشرفت فیزیکی طرحهای سازمان میراث فرهنگی گیلان بررسی شد

رشت - خبرگزاری مهر: پیشرفت فیزیکی هفت پروژه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان با حضور رئیس این سازمان مورد ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر در رشت، بقعه شیخ زاهد لاهیجان، تکیه و بقعه پیرعلی لاهیجان، ساختمان غلامی از مجموعه ساختمانهای میدان تاریخی رودسر، پل تمیجان، بقعه شکر پس، کمپینگ چولاب با ظرفیت 300 نفرو سرویسهای بهداشتی، نماز خانه و فروشگاه طرح سالم سازی دریا در رودسراز جمله این پروژههاست.

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان با اعلام اینکه حفظ و بقای فرهنگی برای همه جوامع امری ضروری است، گفت: دراین دنیای پرشتاب لحظه ای غفلت از فرهنگ ملی اثرات زیانبار و بسیار بد به بار می آورد که جبران آن زمان وسالهای بسیاری می طلبد.

محمد حسین مهدی پورافزود: بی تردید یکی از فرصتهای خوب و طلایی که کمک می کند ریشه های ملی و قومی یک ملت ماندگار بماند پرداختن و اهمیت دادن به میراث فرهنگی است چرا که میراث فرهنگی هر جامعه ای نشانگر هویت و شناسنامه آن جامعه است.

وی با بیان اینکه حفظ میراث فرهنگی، وظیفهای همگانی و همیشگی است، عنوان کرد: آموزش همگانی برای حفظ میراث فرهنگی از راه رسانه ها و مطبوعات و بالا بردن فرهنگ نگهداری از آثار باستانی از عوامل مهم حفاظت از میراث فرهنگی است.

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان در ادامه اختصاص بودجه کافی برای حفظ و بازسازی آثار باستانی و جلب مشارکت عمومی برای حفظ و نگهداری آنها را از عوامل مهم حفاظت از آثار باستانی دانست.

کد خبر 938936

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha