پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ شهریور ۱۳۸۸، ۱۴:۱۴

سرهنگ محمدیان خبر داد:

بازداشت یک قاچاقچی با 389 کارتن لوازم آرایشی قاچاق

بازداشت یک قاچاقچی با 389 کارتن لوازم آرایشی قاچاق

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری یک قاچاقچی با 389 کارتن لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمدیان در این رابطه توضیح داد: ماموران مبارزه باقاچاق کالای پلیس آگاهی تهران بزرگ دو روز پیش با خبر می شوند که چند قاچاقچی کالا قصد دارند مقادیری لوازم آرایشی و بهداشتی که در باراندازی واقع در «پل بعثت» تخلیه کرده اند را در سطح بازار تهران توزیع کنند.

وی افزود: بلافاصله ماموران به محل اعزام شده و موفق می شوند محموله مذکور را توقیف کنند که طی بازرسی از آن 389 کارتن انواع کالای آرایشی و بهداشتی ساخت کشور چین که فاقد اسناد معتبر گمرکی بود را کشف کنند.

محمدیان در ادامه گفت: در تحقیقاتی که از متصدی بارانداز به نام «اسماعیل- ش» انجام شد، مشخص شد محموله مذکور توسط یک دستگاه تریلر به بارانداز انتقال یافته و مالک آن فردی به نام «مرتضی-م» است.

وی گفت: با شناسایی صاحب کالاهای قاچاق تیمی تشکیل و پس از شناسایی محل سکونت وی با هماهنگیهای قضایی دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد که در بازجوییهای به عمل آمده ضمن اعتراف به جرم خود اظهار داشت که محموله مذکور را از کشور چین خریداری کرده و قصد داشته در بازار تهران به فروش برساند که موفق به این کار نشده است.

در این رابطه پرونده تشکیل و متهم به مرجع قضایی ارجاع شد.

کد خبر 939332

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha