پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ شهریور ۱۳۸۸، ۱۴:۴۸

امکان ترجمه به 42 زبان در سرویس Google Docs

امکان ترجمه به 42 زبان در سرویس Google Docs

گوگل امکان ترجمه متون به 42 زبان زنده دنیا را برای سرویس Google Docs عرضه کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بزرگترین موتور جستجوی دنیا با هدف رقابت با برنامه های "مایکروسافت وورد" و "اپن آفیس"، سرویس Google Docs را در ماه جولای راه اندازی کرد. اکنون برای این سرویس، امکان ترجمه به 42 زبان را فراهم کرده است.
این سرویس آنلاین برای نوشتن و اصلاح فایلهایی در فرمت متن مفید است. بی شک یکی از بزرگترین محدودیتها در نوشتن و یا درک پرونده ها زبان متن است که اغلب کاربر را به استفاده از دیگر سرویسهای گوگل مثل Google Translate و یا بارگذاری برنامه های ویژه ترجمه وادار می کند.

به همین منظور گوگل استفاده از سرویس ترجمه را مستقیما روی سرویس Google Docs خود امکانپذیر کرده است.

براساس گزارش واشنتگتن پست، Google Docs تمام خصیصه های "مایکروسافت وورد" و یا "اپن آفیس" را دارد و استفاده از آن بسیار ساده است. 

 بی شک استفاده از عملکرد ترجمه این سرویس چندان دقیق نبوده و هرگز نمی تواند جایگزین مترجم شود اما می تواند تا حدودی به خواننده در درک زبان متن کمک کند.

کد خبر 939333

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha