به گزارش خبرگزاری مهر، "مجتبی یزدانی" با اشاره به اقدامات در دست اقدام این منطقه افزود: حدود چهار سال بود که زمین نیمه کاره ای در پارک خلیج فارس این منطقه بلا استفاده بود که در حال حاضر عملیات اجرایی برای احداث مجموعه ورزشی در این مکان آغاز شده است.
این مقام مسئول با اشاره به کمبود فضاهای ورزشی در منطقه 15 اظهار داشت: با توجه به تراکم جمعیت در محلات منطقه، ایجاد 10 زمین چمن مصنوعی در منطقه در دست اقدام است که سه زمین آماده است و تا پایان شهریور همه زمین ها آماده بهره برداری می شوند.
یزدانی خاطرنشان کرد: برای ورزش بانوان نیز تا هفته آینده دو سوله بحران تجهیز خواهد شد.
شهردار منطقه 15 با بیان اقدامات فرهنگی این منطقه خاطرنشان کرد: با توجه به تاکید شهردار تهران در مورد توزیع امکانات، زمینی که سالها در اختیار مجموعه تاکسیرانی بود تملک و با تغییر کاربری، فعالیتهای فرهنگی، ورزشی، اجتماعی و بخش قابل توجهی از فعالیتهای آموزش و مشارکت مردمی در این بخش انجام می شود.
یزدانی با اشاره به تاکید شهردار تهران مبنی بر این که هر محله دارای امکانات اولیه باشد، افزود: تا یک ماه آینده علاوه بر زمینهای ورزشی، سه میدان تره بار در سه محله افتتاح می شود و در مجموع تا اواسط آبان ماه چندین مجموعه ورزشی بزرگ، دو مجموعه فرهنگی و هشت پارک بازپیرایی شده در اختیار مردم قرار می گیرد.
وی افزود: با توجه به سرانه بالای فضای سبز در منطقه اما بیشتر پارکها قدیمی شده و نیاز به بازپیرایی و توزیع مناسب دارند که بر اساس برنامه تا پایان سال هر محله یک پارک خواهد داشت.
به گفته شهردار منطقه 15 برنامه ای برای توزیع بازار میادین، زمین چمن مصنوعی و مجموعه فرهنگی ورزشی در هر محله پیش بینی شده است.
این مقام مسئول از تامین روشنایی خاوران خبر داد و گفت: این مشکل که سالها توسط مردم مطرح می شد درحال پیگیری است و طی دو ماه آینده به نتیجه می رسد.
شهردار منطقه 15 شهرداری تهران افزود: سالن سینمای قدیمی که در پارک پامچال قرارداشت نیز آماده و همچنین با مشارکت فرهنگسرای خاوران دو سالن سینمایی نیز در این مجموعه برای استفاده شهروندان تجهیز شده است.
نظر شما