سیدجواد منصوری در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: در راستای اجرای قانون 120 و 181 قانون کار با کارفرمایانی که از نیروی کار بیگانه غیر مجاز در واحدهای کاری استفاده کنند به شدت برخورد می شود.
وی بخشی از نرخ بیکاری استان را به دلیل وجود اتباع بیگانه در استان دانست و خواستار همکاری همه دستگاه های مرتبط برای برخورد و ترد این افراد از استان شد.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون 12 هزار و 700 کارت کار برای اتباع بیگانه در استان کرمان صادر شده است.
وی ادامه داد: در راستای برخورد با اتباع بیگانه غیر مجاز تنها در سه ماه ابتدایی سال جاری 775 مورد بازرسی در کرمان انجام شده است که 351 نفر تبعه افغانی غیر مجاز شناسایی شده اند و 125 کارفرما نیز به مبلغ هفت میلیارد و 400 میلیون و 520 هزار ریال جریمه شده اند.
منصوری با اشاره به اینکه باید فرهنگ عدم استفاده از نیروی کار بیگانه در جامعه شکل گیرد، گفت: اگر یک ایرانی بخواهد به این نحو در افغانستان کار کند از فعالیت وی جلوگیری می شود اما چگونه یک کارفرمای ایرانی کار خود را به فردی واگذار می کند که مجوز اقامت و کار در کشور ندارد.
وی با اشاره به اینکه این مسئله علاوه به تحت تاثیر قرار دادن نرخ بیکاری در کشور موجب بروز نا امنی نیز در محل کار و جامعه خواهد شد.
وی خواستار ورود نیروی کار داخلی در اموری که افاغنه در آنها فعالیت دارند، شد و گفت: باید خلاء نیروی کار در این موارد برطرف شود.
منصوری افزود: کار در کوره، مرغ داری و گاوداری و جمع آوری ضایعات از جمله کارهایی است که منجر به درآمد هنگفت برای افاغنه می شود که در نهایت این پول توسط افاغنه از کشور خارج می شود.
نظر شما