پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ شهریور ۱۳۸۸، ۱۴:۲۳

جوانان مسلمان بریتانیا به پلیس و رسانه‌ها بی‌اعتماد هستند

جوانان مسلمان بریتانیا به پلیس و رسانه‌ها بی‌اعتماد هستند

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که بسیاری از مسلمانان بریتانیایی احساس می‌کنند چهره آنها از سوی پلیس و رسانه‌ها تاریک جلوه داده شده و اظهار می‌دارند که پس از حملات ترویستی به‌شدت برای ثابت کردن وفاداری خود تحت فشار قرار گرفته‌اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، این گزارش از سوی مرکز تحقیقات پلیس و یک سازمان اسلام با هدف انعکاس صدای جوانان مسلمان بریتانیایی برای مقابله با باورهای نادرستی منتشر شده که از سوی افرادی غیر از جامعه اسلامی درباره مسلمانان شکل گرفته است.

در این گزارش آمده است مسلمانان  در رسانه‌ها به عنوان تهدیدی به جامعه به تصویر کشیده می‌شوند و اغلب تلاش می‌کنند که مردم را قانع کنند که آنها هم می‌توانند مسلمان باشند و هم می‌توانند بریتانیایی و هم می‌توانند مسلمان باشند.

گفتمان عمومی درباره مهاجرت، ملی‌گرایی و ادغام باعث شده تا مسلمانان حس کنند که مورد حمله قرار گرفته‌اند.

این گزارش می‌افزاید: جوانان مسلمان درکنار اینکه با پرسشها و چالشهایی در رابطه با وفاداری خود به کشور مواجه هستند برای تعریف هویت خود در پرتو رویدادهای ملی و بین‌المللی تحت فشار قرار گرفته‌اند.

همچنین از جوانان مسلمان خواسته می‌شود ثابت کنند که دین آنها صلح‌جو است و خود شهروندانی مطیع قانون هستند که براساس این گزارش این امر برای مسلمانان یک نوع ضربه تلقی می‌شود، چرا که همواره باورهای نادرست و کلیشه‌ای در این کشور از اطلاعات صحیح پیشی می‌گیرند و در نتیجه مسلمانان به عنوان تهدید به رفاه جامعه در نظر گرفته می‌شوند.

در بخشهای دیگری از این گزارش، مرکز تحقیقات پلیس از ناکامی تلاشهای پلیس برای برقراری ارتباط نزدیک‌تر با جامعه مسلمان خبر داده است که علت آن عدم اعتماد جوانان مسلمان به پلیس است.

عدم اعتماد جوانان مسلمان به پلیس از افزایش بازجویی‌های بی‌دلیل مقامات اجرای قانونی در خیابانها سرچشمه گرفته است.

حدود 6/1 میلیون مسلمان در بریتانیا زندگی می‌کنند که این تعداد 8/2 درصد از جمعیت کشور را تشکیل داده‌اند، این درحالی است که برخی از منابع آماری غیر رسمی تعداد مسلمانان را 2 میلیون نفر ارزیابی می‌کند.

کد خبر 940053

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha