به گزارش خبرنگار مهر در بجنورد، جواد شاهین فر عصر روز سه شنبه در نشست خبری اظهار داشت: از لحاظ آماری حدود هفت درصد از جمعیت این استان سیگاری استعمال می کنند که شش و 12 دهم درصد از این جمعیت سیگاری را مردان تشکیل می دهند.
وی اضافه کرد: این در حالی است جمعیت سیگاری در بین زنان استان خراسان شمالی کمتر از یک درصد است و این نشان از فاصله زیاد استعمال سیگار در بین مردان نسبت به زنان است.
شاهین فر جمعیت سیگاری استان خراسان شمالی را از جمعیت 811 هزار نفری 57 هزار نفر معادل هفت درصد جمعیت استان اعلام کرده است.
به گفته وی استعمال سیگار و مواد مخدر خراسان شمالی موجب شده تا یکی از بیماریهای شایعه در این استان نیز اختصاص به دخانیات داشته باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالی اضافه کرد: میانگین سن شروع سیگار در بین مردان سیگاری در این استان 26 سال و زنان نیز 39 سال است.
شاهین فر افزود: از لحاظ میانگین سنی نیز مردان به نسبت زنان 13 سال تفاوت سنی وجود دارد و این روند برای استان نگران کننده است.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی برای کاهش آمار مردان و زنان سیگاری کلینک ترک سیگار را نیز راه اندازی کرده تا افراد سیگاری بتوانند با مراجعه به این مراکز ترک سیگار داده شوند.
براساس آمار غیر رسمی علی رغم اینکه 52 درصد از جمعیت استان خراسان شمالی در مناطق روستایی سکونت دارند، آمار استعمال سیگار و مواد مخدر در مناطق شهری بیشتر از مناطق روستایی است.
نظر شما