به گزارش خبرنگار مهر، کامران دانشجو صبح چهارشنبه در مراسم بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت دهم در صحن علنی مجلس شورای اسلامی از برنامه ها و عملکرد خود دفاع کرد و گفت: پس از اخذ دیپلم ریاضی در سال 1354 برای ادامه تحصیل به انگلستان رفتم و دوره کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری را در این کشور گذراندم. تا اینکه پس از فتوای معمار کبیر انقلاب اسلامی درباره سلمان رشدی به همراه برادرم و 7 نفر از دوستانم اخراج شدم و پس از بازگشت به ایران در سال 68 به صورت حق التدریس در دانشگاه مشغول به فعالیت شدم.
وی اظهار داشت: در سال 1373 عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت شدم و در سال 85 مراتب استاد تمامی را به اتمام رساندم. پنج کتاب و 80 مقاله تخصصی را به چاپ رسانده ام که از این تعداد 20 مقاله در ISI به چاپ رسیده است. در مقالات و پروژه های تحقیقاتی که توسط اینجانب انجام شده توجه به مشکلات صنعتی به وسیله تحقیقات به درستی مشاهده می شود.
وزیر علوم پیشنهادی دولت دهم با بیان اینکه به عنوان سرباز انقلاب آماده خدمت بوده ام تا در هر جا که نیاز است مفید باشم، گفت: افتخار بزرگی برای من بوده است که در جبهه سیاست خدمت کنم اما همانگونه که زندگینامه ام نشان می دهد متعلق به دانشگاه هستم و بیشتر مسئولیتهایم در حوزه آموزش عالی بوده است از این رو از تجربه چند سال اخیر در عرصه سیاست، برای خدمت رسانی در جامعه دانشگاهی تلاش می کنم و در صورت کسب رأی از سوی نمایندگان بازگشت به آموزش عالی را بازگشت به خانه اصلی خود می دانم.
برنامه های کامران دانشجو در حوزه آموزش وزارت علوم، تحقیقات وفناوری
وی درباره برنامه های آموزشی خود در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: برای ایجاد آرامش روانی در میان داوطلبان ورود به دانشگاه تلاش خواهیم کرد و افزایش ظرفیت را با تأکید بر کیفی سازی و تناسب سازی با نیازهای جامعه جهت دهی می کنیم.
دانشجو دایر کردن رشته های خاص به ویژه در منطقه محروم، ایجاد رشته آینده پژوهی در دانشگاهها، تقویت مطالعات بین رشته ای، تصویب نقشه جامع علمی کشور و تلاش برای اجرایی کردن آن را نیز از برنامه های خود در عرصه آموزش ذکر کرد.
برنامه های کامران دانشجو در حوزه پژوهش وزارت علوم، تحقیقات وفناوری
وی به برنامه های خود در حوزه پژوهش نیز اشاره کرد و گفت: برنامه ریزی برای رساندن سهم مناسب پژوهش از تولید ناخالص داخلی و ایجاد سامانه جامع برای هدایت بودجه های پژوهشی، تعیین اولویت های کشور، تقویت تعامل دانشگاه و مراکز پژوهشی با صنعت، تعامل حوزه و دانشگاه در حوزه علوم انسانی، بازنگری در آئین نامه ارتقا اعضای هیئت علمی با تأکید بر پژوهشهای کاربردی برنامه های پژوهشی اینجانب در حوزه پژوهش است.
برنامه های کامران دانشجو در حوزه فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
وزیر علوم پیشنهادی دولت دهم به بیان برنامه های خود در بخش فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پرداخت و گفت: دستیابی به جایگاه دوم علم و فناوری در منطقه تا پایان برنامه پنجم توسعه یکی از برنامه های فناوری است که در صورت کسب رأی برای اجرای آن تلاش خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه تعداد مقالات ISI و اختراعات نمی توانند ملاک خوبی برای پیشرفت علمی یک کشور باشند، گفت: میزان فروش ایده و تبدیل علم به ثروت یعنی تجاری سازی در دانشگاهها مهم است.
دانشجو، انجام مطالعات در سطح منطقه و جهان با هدف شناسایی علومی مانند نانو فناوری، زیست فناوری، انرژیهای نو و ارائه سندی ملی با تعیین اولیتهای قابل دسترسی در این حوزه، جهت دهی بخشی از تحقیقات دانشگاهی در راستای توانمندسازی دفاعی، حمایت از منافع ملی و مقابله با تهدیدهای خارجی و گسترش حمایتهای هدفمند از نخبگان را برنامه های خود در عرصه فناوری عنوان کرد.
برنامه های کامران دانشجو در حوزه دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات وفناوری
دانشجو با تأکید بر اینکه دانشجو یک فرصت است نه تهدید و باید این فرصت را غنیمت شمرد، گفت: در این حوزه تلاش می کنیم در راستای افزایش رضایتمندی دانشجویان، ایجاد آرامش روانی دانشجو و حفظ حریم خصوصی دانشجویان تلاش کنیم.
وی آشنایی دانشجویان با حقوق شهروندی خود، شناسایی دانشجویان با ضریب هوشی بالا و ایجاد انگیزه در آنها برای ادامه تحصیل جهت کادرسازی و تأمین نیروی انسانی آینده به وسیله بورس و کمک هزینه تحصیلی و همکاری با سازمان ترببیت بدنی برای اوقات فراغت را از برنامه های حوزه دانشجویی خود دانست.
برنامه های کامران دانشجو در حوزه فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
به گزارش مهر، وزیر علوم پیشنهادی دولت دهم گفت: تشکیل ستاد فرهنگی ویژه برای پاسخگویی به شبهات در راستای اعتماد سازی، تقویت رابطه نهاد خانواده و دانشگاه به ویژه در سال اول تحصیل، تقویت تشکلهای دانشگاهی برای ارتقای سطح دانش و بینش دانشگاهیان و ایجاد محیطی با نشاط برای انجام تولید علم برنامه های اینجانب در عرصه فرهنگی دانشگاهها است.
توضیحات کامران دانشجو درباره مدرک تحصیلی اش در دوره دکتری
وی درباره شایعاتی که درباره معتبر نبودن مدرک دکتری وی منتشر شده بود، گفت: با توجه به حاشیه سازی برخی سایتهای غیر معتبر درباره مدرک اینجانب لازم است یادآوری کنم که همانطور که همه می دانند بررسی ارزشیابی مدارک تحصیلی دانشگاهی به عهده وزارت علوم است و این وزارخانه در سال 68 کلیه مدارک علمی اینجانب را ارزشیابی و تأیید کرده است ضمن اینکه کلیه مدارک مربوط به این موضوع را در اختیار کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس قرار داده ام.
اظهارات دانشجو درباره دانشگاه آزاد
دانشجو با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد و دانشگاههای دولتی را در مقابل یکیدیگر نمی دانم، گفت: باید در راستای اهداف و در چارچوب قانون از دانشگاههای دولتی و آزاد حمایت کرد و اگر مفسده ای نیز در هر کدام از این دانشگاهها به وجود آید باید با آن برخورد شود.
نظر شما