پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ شهریور ۱۳۸۸، ۱۶:۱۵

طرح نظارت تابستانی با ایام ماه رمضان در استان مرکزی شدت می یابد

اراک - خبرگزاری مهر: مسئول اداره دام و طیور سازمان دامپزشکی استان مرکزی با اشاره به حساسیت شدید ماه رمضان گفت: طرح نظارت تابستانی بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردهای خام دامی در استان مرکزی همزمان با این ماه شدت بیشتری پیدا کرده است.

روزبه شباک در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: این طرح با توجه به ضرورت تشدید، کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی آغاز به کار کرده است.

وی اضافه کرد: 24 اکیپ ثابت و سیار در سطح استان و شهرستانهای تابعه در ایام ماه رمضان از ساعت هشت صبح تا 20 شب فعالیت می کنند.

شباک با تاکید بر اینکه همزمان با ماه رمضان و لزوم تامین غذای سالم، طرح نظارت تابستانی در شهریورماه با فعالیت بیشتری ادامه دارد، تصریح کرد: نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی به مصرف کننده از اهم وظایف دامپزشکی است که این مهم در ماه مبارک رمضان شدت می یابد.

مسئول اداره دام و طیورسازمان دامپزشکی استان مرکزی از دیگر وظایف مهم اداره کل دامپزشکی را کنترل بیماری در جمعیت دامی، نظارت بر کشتارگاه‌های دام و طیور و مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی عنوان کرد.

کد خبر 940795

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha