پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ شهریور ۱۳۸۸، ۱۰:۳۴

اختصاصی مهر/

نامه رئیس انجمن مفاخر فرهنگی به رئیس جمهوری درباره بودجه انجمن

نامه رئیس انجمن مفاخر فرهنگی به رئیس جمهوری درباره بودجه انجمن

رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور از نگارش نامه‌ای به رئیس جمهوری برای حل مشکل مالی این انجمن خبر داد.

مهدی محقق رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی کشور در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به کاهش بودجه این انجمن و تخصیص نیافتن 250 میلیون تومان از بودجه آن در سال جاری، گفت: با وجود مشکلات جاری، ما عملاً قادر به ادامه فعالیت‌هایمان به صورت کامل نیستیم؛ در حال حاضر ما مجبور شده‌ایم مبالغ مربوط به اضافه‌کار و پاداش کارکنان انجمن را از حقوقشان حذف کنیم.

وی افزود: از سوی دیگر ما که هر ماه یک مجلس بزرگداشت برای یکی از مفاخر فرهنگی کشور برگزار می‌کردیم، دیگر توان این کار را نداریم و به همین دلیل این بزرگداشت‌ها، دو ماه یکبار شده است.

رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی با اشاره به اینکه رئیس جمهوری، رئیس هیئت امنای این انجمن است، اضافه کرد: اخیراً نامه‌ای به ایشان نوشته‌ام و با تشریح فعالیت‌های انجمن، درباره بودجه آن درخواست کمک کرده‌ام و امیدوارم نامه‌ام، اثر خیر داشته باشد. نامه‌ای هم با همین مضمون به وزیر سابق ارشاد نوشتم که تاثیری نکرد.

محقق در پایان گفت: 250 میلیون تومان از بودجه سال 88 انجمن یعنی 25 درصد آن را به ما نداده‌اند که این کار عملاً انتشار آثار و امور اجرایی انجمن را با مشکل جدی مواجه کرده است.

انجمن آثار و مفاخر فرهنگی هم اکنون در خانه‌ای قدیمی در تهران که در خیابان ولیعصر، پل امیربهادر واقع است، فعالیت می‌کند. قدمت این ساختمان به زمان مظفرالدین شاه بازمی‌گردد.

کد خبر 941241

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha