به گزارش خبرنگار مهر، رقابتهای تکواندو قهرمانی آسیا در حالی اول تا سوم مهرماه در جزیره کیش برگزار می شود که تاکنون 10 کشور ازبکستان، کره جنوبی، هندوستان،پاکستان، تایوان، لبنان، قطر ، اردن، ژاپن و کویت برای حضور در انی مسابقات اعلام آمادگی کرده اند.
فدراسیون تکواندو کشورمان با تمدید مهلت ثبت نام تیم ها و رایزنی با مسئولین اتحادیه آسیا در تلاشند تا تیم هایی چون ویتنام ، قزاقستان ، تایلند ، عربستان و... نیز در این مسابقات حضور پیدا کنند. این در حالی است که شنیده می شود آنفولانزای خوکی مانع از حضور سایر تیم هایی در جزیره کیش شده است.
سیدمحمد پولادگر رئیس فدراسیون تکواندو در این مورد به خبرنگار مهر گفت: در این مورد با اتحادیه آسیا مشغول مذاکره هستیم تا علت عدم حضور این تیم ها را جویا شویم.
وی در مورد احتمال برگزار نشدن این مسابقات گفت: قطعا" این دوره از مسابقات به میزبانی ایران برگزار خواهد شد ولی اگر وضعیت به همین منوال ادامه پیدا کند احتمال اینکه دوباره مسابقات به تعویق بیافتد زیاد است.
رئیس فدراسیون تکواندو در پایان گفت: اگر تعداد تیم ها افزایش پیدا نکند، با هماهنگی اتحادیه آسیا تاریخ جدیدی را برای این مسابقات تعیین خواهیم کرد.
رقابتهای تکواندو قهرمانی آسیا پیش از این قرار بود تیرماه برگزار شود که به درخواست ایران مهرماه به عنوان زمان برگزاری اعلام شد که به نظر می رسد این مسابقات بازهم با تاخیر مواجه شود.
نظر شما