پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ شهریور ۱۳۸۸، ۱۶:۱۰

کمبود پزشک متخصص در تایباد محسوس است

کمبود پزشک متخصص در تایباد محسوس است

مشهد - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان تایباد گفت: رفع مشکلات کمبود پزشک متخصص در شهرستان مرزی تایباد از مهمترین خواسته های مردم از دولت دهم است.

به گزارش خبرنگار مهر در تایباد، مهدی هنرور در مراسم افتتاح سه واحد مسکونی ویژه پزشکان متخصص تایباد افزود: کمبود  پزشک متخصص در این شهرستان یکی از مشکلات شبکه بهداشت و درمان تایباد است و مهمترین انتظار و خواسته مردم مرزنشین شهرستان تایباد در بخش درمان، تامین پزشک متخصص ارتوپدی، جراح عمومی و متخصص قلب و عروق است.

فرماندار تایباد گفت: علاوه بر جمعیت 50 هزار نفری شهرستان تایباد به طور میانگین هر سه ماه برابر جمعیت کل شهرستان مسافر از طریق مرز دوغارون تردد می کند که این جمعیت نیاز مبرم به پزشک متخصص دارد.

وی تصریح کرد: نبود متخصص قلب و جراح عمومی و ارتوپد باعث اعزام بیماران متعددی از تایباد به مشهد می شود و فاصله 225 کیلومتری مسیر و کم عرضی جاده ها مشکلاتی را برای بیماران اعزامی و هزینه های متعددی را برای دولت و مردم ایجاد می کند.

دکتر رضا ایروانی رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان تایباد هم گفت: 30 واحد منزل مسکونی برای متخصصین احداث شده و 850 میلیون ریال اعتبارسه واحد مسکونی برای پزشکان متخصص تایباد ازمحل اعتبارات سفر ریاست جمهوری تامین شده است.

دکتر ایروانی افزود: امیدواریم در زمان توزیع پزشک متخصص با همکاری مسئولین محترم، مشکل کمبود پزشک متخصص برای بیمارستان تایباد برطرف شود.

کد خبر 942024

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha