پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ شهریور ۱۳۸۸، ۱۶:۲۲

در کرمان؛

5 تیم سیار به بیماران روانی خدمات تخصصی می دهند

5 تیم سیار به بیماران روانی خدمات تخصصی می دهند

کرمان - خبرگزاری مهر: معاون توانبخشی بهزیستی کرمان از ارائه خدمات تخصصی به معلولان روانی توسط پنج تیم سیار در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، محمود منصوری بعداز ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ارائه خدمات توانبخشی، پزشکی، آموزشی و توانبخشی حرفه ای به معلولان روانی توسط پنج تیم سیار در شهرستانهای کرمان، سیرجان و زرند در استان کرمان انجام می شود.

وی عنوان کرد: ویزیت بیماران روانی در منزل ماهیانه یکبار و توسط اعضا تیم روانپزشک، روانشناس، کاردرمان، پرستار، مددکار و پزشک عمومی انجام می شود.

منصوری خاطرنشان کرد: وظایف تیمهای سیار توانبخشی برای ویزیت بیماران روانی در منزل شامل ارائه خدماتی چون درمانهای طبی، نظارت برآنها و پیگیری درمان است.

وی اضافه کرد: انجام ویزیت دوره ای و تجویز داروهای لازم، ارجاع به مراکز درمانی، پرورش مهارتهای اجتماعی و بررسی وضعیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بیمار و خانواده از جمله وظایف تیمهای سیار است.

وی با اشاره به نقش مهم خانواده در بهبودی این بیماران بیان داشت: در بسیاری از خدماتی که برای بهتر شدن وضعیت بیماران روانی صورت ارائه می شود به نقش دیگر اعضای خانواده بسیار توجه شده و خدماتی چون آموزش به خانواده برای همکاری در اجرای برنامه توانبخشی و درمان انجام درمانهای روانشناختی برای خانواده و بیمار، بررسی مشکل بیمار از نظر خانواده توسط مددکار نیز صورت می گیرد.

منصوری از راه اندازی مرکز پیگیری و مراقبت از بیماران روانی در منزل در شهرستان شهربابک خبر داد و افزود: این مراکز هم اکنون در شهرستانهای کرمان، سیرجان و زرند به بیماران خدمات می دهد.

کد خبر 942125

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha