پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۵ شهریور ۱۳۸۸، ۱۱:۴۶

74 جلد قرآن تاریخی به میراث فرهنگی استان زنجان اهدا شد

74 جلد قرآن تاریخی به میراث فرهنگی استان زنجان اهدا شد

زنجان - خبرگزاری مهر: 74 جلد قرآن تاریخی توسط یکی از شهروندان زنجانی به سازمان میراث فرهنگی استان اهدا شد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، بر اساس مستندات موجود، قدمت برخی از آنها به بیش از 200 سال قبل (دوره ناصر الدین شاه قاجار) می رسد و این قرآنها قدیمی شامل 57 جلد جز قرآن خطی (جلد چرمی، دست نویس و چاپی) به همراه شش جلد قرآن چاپی قدیمی و یک جلد مفاتیح الجنان چاپی قدیمی است.

این اهدا کننده دوستدار میراث فرهنگی، هدف خود را از این اقدام کم نظیر، حفظ بهتر این آثار و استفاده عموم علاقمندان اسناد و کتب تاریخی، عنوان کرد و در حال حاضر مطالعات بر روی قرآنهای مذکور توسط کارشناسان سازمان در حال انجام است.

ثبت 67 اثر متعلق به استان زنجان در فهرست آثار ملی کشور 

ههمچنین 67 اثر شامل محوطه، تپه، یخچال و بقایای قلعه متعلق به دوران ما قبل تاریخ و دوران اسلامی در فهرست آثار ملی کشور ثبت شد.

این آثار شامل 39 اثر در شهرستان زنجان، 27 اثر در شهرستان ماهنشان و یک اثر در شهرستان ایجرود هستند که پس از بررسی در شورای ثبت سازمان مرکزی در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیدند.

اولین پرونده ثبت آثار طبیعی کشور با عنوان ثبت غار کتله خور استان زنجان و شش بنای تاریخی شهرستان زنجان نیز در شورای ثبت استان به تصویب رسید و برای ثبت نهایی به اداره کل ثبت آثار سازمان مرکزی ارسال شد.

ثبت آثار طبیعی برای اولین بار در استان زنجان انجام می شود.

کد خبر 942322

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha