پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ شهریور ۱۳۸۸، ۱۵:۳۸

در گیلان؛

30 میلیون نفر ساعت توسط آموزشگاههای آزاد فنی و حرفه ای آموزش می بینند

30 میلیون نفر ساعت توسط آموزشگاههای آزاد فنی و حرفه ای آموزش می بینند

رشت - خبرگزاری مهر: رسول شمشادی گفت: این اداره کل امسال 37 میلیون نفر ساعت تعهد آموزشی در بخش دولتی و غیردولتی دارد که از این میزان 30 میلیون و 600 هزار نفر ساعت آموزشی توسط آموزشگاههای آزاد استان ارائه خواهد شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر تعداد آموزشگاههای آزاد استان را 747 مورد اعلام کرد و افزود: بسیاری از کار آموزان کار و دانش می توانند آموزشهای مورد نیاز خود را دراین مؤسسات فرا گیرند.

وی عنوان کرد: آموزشهای مهارتهای فنی و حرفه ای فرصتی مناسب برای آموختن دانش کاربردی برای متقاضیان کار و راهکاری موثر برای تامین نیازهای فنی بازار و کار و سرمایه است.

شمشادی ادامه داد: آموزشهای فنی و حرفه ای زیر ساخت اساسی توسعه صنعتی و اقتصادی است چون در همه عرصه ها به منابع انسانی نیاز بوده و حرفه ای کردن منابع انسانی جزو اهداف عالیه سازمان فنی و حرفه ای است.

وی افزود: گیلان در حال حاضر 24 مرکز تخصصی آموزش فنی و حرفه ای دارد که 12 مرکز دو منظوره، هفت مرکز ویژه برادران و چهار مرکز ویژه خواهران است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای عنوان کرد: رشته های آموزش فنی و حرفه ای در سال جاری از 240 به 380 حرفه ارتقاء یافته و همچنین 37 میلیون نفر ساعت جزو برنامه های سال جدید این اداره کل است.

وی با اعلام اینکه افراد متقاضی از سن 15 سالگی تا سنین بالا بدون هیچ گونه محدودیتی می توانند زیر پوشش آموزشهای فنی و حرفه ای قرار گیرند، گفت: آموزشهایی که مراکز آموزش و فنی و حرفه ای ارائه می دهند تحت استاندارد سازمان جهانی کار است و برای هر آموزشی یک مقطع تحصیلی لحاظ شده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خاطرنشان کرد: این سازمان دو نوع آموزش یعنی "آموزش پایه " و " مهارتهای پیشرفته " را در سطح کشور ارائه می دهد.

وی گفت: آموزشهای پایه که معمولا از مقطع تحصیلی راهنمایی به بعد را تحت پوشش قرار می دهد و مهارتهای پیشرفته افراد فوق دیپلم، لیسانس و فوق لیسانس یا بالاتر وهمچنین دانشجویان دانشگاه تحت عنوان مهارتهای پیشرفته آموزشها را فرا می گیرند.

شمشادی همچنین از ایجاد جوار دانشگاهی در دانشگاههای گیلان خبر داد و اظهار داشت: دانشجویان طی دوره های جوار دانشگاهی با مشاهدات عینی و عملی می توانند به بازار کار وارد و برای خود و دیگران اشتغال زایی داشته باشند.

وی با اعلام اینکه فنی و حرفه ای تمامی رشته های که در حوزه خدمات، کشاورزی، صنعتی و... را تحت پوشش قرار می دهد، بیان داشت: آموزشهای فنی و حرفه ای در سالهای اخیر براساس نیاز سنجی و امکانات مراکز انجام می شود.

شنشادی ادامه داد: به همت مسئولان اجرایی استان گیلان تمامی نیازسنجیهای استان احصاء و تناسب بین نوع آموزش با بازار، کار و سرمایه به خوبی لحاظ شده است.

کد خبر 942483

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha